Foto: Vida Press

ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedre, bijusī modele Melānija Trampa (abi attēlā) pagaidām ir vēsturē vienīgā ASV pirmā lēdija, kura var lepoties ar publiski aplūkojamiem kailfoto. Slovēņu izcelsmes daiļavas portfolio netrūkst arī citu visnotaļ kārdinošu momentuznēmumu.

Daudzi joprojām turpina uzjautrināties par to, kāda bija Melānijas dzīve, pirms viņa kļuva par pirmo lēdiju, un nesen ļaužu ievērību izpelnījies vairākus gadus sens foto, kurā viņa pavedinoši pozē uz flīģeļa.

Fotogrāfijā redzams arī Tramps, kurš nopietni veras kamerā. Tikmēr Melānija kleitā ar kārdinošu dekoltē ir atlaidusies uz flīģeļa vāka, un interneta jokdari sprieduši, ka viņas seja nepārprotami liecina par to, ka viņa īsti nespēj saprast, kāpēc viņa atrodas uz klavierēm.

Savukārt kā viena no spilgtākajām Melānijas fotosesijām noteikti minama kadru virkne, kas 2000. gadā tapa žurnāla "GQ" britu izdevumam.

Bildēs slovēņu skaistule pavisam kaila laiskojās kažokādās Trampa privātajā lidmašīnā, ar rokudzelžiem pieķēdēta pie portfeļa. Arī deviņdesmitajos gados, kad Melānija vēl strādāja par modeli, viņa nekautrējās pozēt provokatīvās fotosesijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!