Foto: Ritvars Stankevičs/Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgā virmoja ne tikai politiskas kaislības, bet arī notika kāda īpaši skaļa ballīte – Dailes teātra kafejnīcā "Epikūra dārzs" tika atzīmēta grupas "Ryga" debijas albuma iznākšana.

Pašvaldību vēlēšanu vakarā muzikālā apvienība "Ryga" Dailes teātra kafejnīcā bija pulcējusi vienuviet savus draugus un atbalstītājus, lai kopā atzīmētu albuma "Catch Her Groove" nonākšanu tautās.

Pasākumā ieradās arī Rīgas pašvaldības policija, jo burziņš bija izvērties pārlieku skaļš, tomēr, kā vēsta izdevniecības "Mikrofona ieraksti" pārstāvji, viss beidzies mierīgi – bez arestiem un sodiem.

"Policijas klātbūtne labi sasaucās ar grupas uzstāšanos un paustajiem tekstiem. It īpaši tāpēc, ka pasākums notika pašvaldību vēlēšanu naktī," vēsta "Mikrofona ierakstu" pārstāvji.

Grupa "Ryga" sanākušos iekustināja ar enerģisku koncertu stundas garumā, un mūziķiem uz skatuves pievienojās arī multimākslinieks Kaspars Bindemanis.

Starp līksmā burziņa viesiem bija Dailes teātra aktieri Ivars Auziņš, Ģirts Ķesteris, režisors Dž.Dž.Džilindžers ar sievu, jaunā zvaigzne Ieva Florence un citi ar teātra un mūzikas dzīvi saistīti cilvēki.

"Esmu pārsteigts par grupas darba jaudu. Ir fantastiska sajūta un prieks, ka Bindemanis ir pieslēdzies, jo viņš iederas šajā frīku kompānijā. Nav šaubu, ka šobrīd šī ir top 1 grupa un sasniegs panākumus arī Eiropā. Ceru uz turpinājumu!" albuma prezentācijas pasākumā priecājies Džilindžers, kura režisētajā izrādē "Bannija Manro nāve" arī skan grupas "Ryga" mūzika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!