Foto: Vida Press
Aktrise Tara Rīda (attēlā), kura savulaik kļuva slavena, piedaloties filmā "Amerikāņu pīrāgs", šonedēļ nokļuvusi neapskaužamā situācijā – sensāciju medniekiem ar kamerām izdevies iemūžināt viņas ķermeņa pašu intīmāko vietiņu.

Kad 1999. gadā iznāca filmas "Amerikāņu pīrāgs" pirmā daļa, Tara bija slaids un seksīgs zaķis, par kuru fanoja gandrīz visi pusaudži.

Tiesa, simpātiskās blondīnes aktrises karjera tā arī nekad neuzņēma vērā ņemamus apgriezienus, un vēlākajos gados viņa piesaistīt uzmanību pamanījās citos veidos – metoties vētrainā uzdzīvē un iekuļoties skandālos.

Savukārt pēdējos gados tabloīdi dedzīgi apsprieduši šobrīd 41 gadu vecās Taras izskatu. Aktrise izkāmējusi līdz tādai pakāpei, ka no ādas izspiežas kaulu aprises, un šī iemesla dēļ viņai vairākkārt nācies publiski atspēkot runas par anoreksiju un ēšanas traucējumiem.

It kā ar to vēl nebūtu gana, paparaci dažādu likstu un skandālu vajāto Taru šonedēļ pieķēruši pie kāda Holivudas naktskluba, un ārzemju tabloīdi satraukti vēsta, ka aktrisei gadījusies nelāga ķibele – viņai pazibējušas biksītes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!