Foto: instagram.com/xenia_sobchak/

Krievijas žurnāliste, TV projektu vadītāja un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka (attēlā) īsā laika sprīdī pamanījusies atkārtoti nokaitināt interneta lietotājus ar savu augstprātīgo attieksmi. Vienā gadījumā tas skar viņas pašas bērnu, otrā – "parastos" cilvēkus.

Nesen TV dīva izpelnījās nopēlumu par to, ka foto blogā "Instagram" ievietotais apsveikums dēla Platona pusgada jubilejā nebija tik sirsnīgs, kā no mātes tas būtu sagaidāms.

Ieraksts pievērsa daudzu bērnu aizstāvju uzmanību faktam, ka šī nieka pusgada laikā Ksenija jau vairākkārt devusies gan īsākos, gan garākos ceļojumos, atstājot zīdaini radinieku un aukļu apgādībā.

Ksenija pusgada laikā paguvusi pabūt Ķīnā, Japānā, Itālijā, Turcijā un Francijā. Šobrīd krievu daiļava devusies baudīt Butānas labumus.

Ar ceļojuma iespaidiem TV dīva dalījusies savā "Instagram" kontā un atkal pamanījusies nokaitināt savus fanus. Šoreiz sekotāji pārmet Sobčakai snobismu un augstprātību, jo viņu sajūsminājis eksotiskās valsts nodoklis, ko krievu mediji pārfrāzējuši kā garantiju tam, ka nabagie netraucē bagātniekiem atpūsties.

Teksts pie foto vēsta: "Nokļuvu slēgtā zemē, kas izceļas ar neticamu skaistumu. Rīt visu apskatīšu un pastāstīšu. Bet man jau patīk sākums – jaunais Butānas karalis attīsta "ekskluzīvā tūrisma" konceptu. Tagad visvairāk manu iemīļoto "Aman" viesnīcu ir tieši šajā valstī. Kā arī pēc likuma katram tūristam diennaktī ir jāiztērē (un jāuzrāda par to dokuments) vismaz 250 dolāri, plus jāsamaksā 70 dolāru nodoklis ierašanās dienā.

Tas uzriez nogriež kempingus un čupu ar ķīniešiem. Rezultāts – pagaidām viss ir tīrs un ļoti, ļoti skaists. Tāds nodoklis jāiesaka princim Albertam, citādi Monako augustā ir tik daudz "bagātās dzīves" fotogrāfu, ka īstā "bagātā dzīve" līdz septembra beigām iekš Monako nemaz nebāž degunu."

Protams, daudzi, kuri bagātībā ar Sobčaku nevar spēkoties, to uztvēruši diezgan personiski. Komentāros cilvēki ironizē par to, ka aristokrātei Ksenijai nabagie traucē notriekt milzu naudu savās smalkajās izklaidēs.

Pati sabiedrības dāma uz komentāriem nereaģē, bet publicē nākamo foto, kur atkal liela Butānas krāšņumu un tīrību: "Butāna izrādījās tā Āzija, par kuru sapņo katrs izvēlīgais eiropietis. Tīra, sakopta – pat klaiņojošie suņi izskatās, kā izmazgāti ar šampūnu. Un ko gan teikt par cilvēkiem? Sievietes un bērni, mūki, strādnieki uz ielām veido tādu skaistu pūli, it kā tā nebūtu īsta pilsēta ar dzīviem cilvēkiem, bet gan filmēšanas laukums kinolentei par Tibetu ar iespaidīgiem un dārgiem masu skatiem."

Попала в закрытую страну невероятной красоты. Завтра все буду смотреть и рассказывать. Но начало мне уже нравится-молодой король Бутана продвигает концепт "эксклюзивного туризма"-больше всего в мире моих любимых теперь отелей-Аманов именно в его стране , а также по закону турист должен потратить (и предьявить документ )не менее 250 $ в сутки на человека+ налог 70$ за день пребывания. Что отрезает сразу кэмпинги и кучи китайцев. В итоге-чисто,и пока очень-очень красиво. Надо такой закон подсказать принцу Альберту,а то в Монако в августе фотографирующих "бохатую жизнь" стало столько ,что "бохатая жизнь" в Монако раньше конца сентября и носа теперь не сует😂😂😂

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on May 28, 2017 at 10:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!