Foto: Publicitātes foto
Reperi Reiks un Žanis Pavlovskis jeb hiphopa apvienība "Olas" godam turējuši faniem doto solījumu, ka šonedēļ tiks publiskots videoklips dziesmai "Pāri okeānam", kas iezīmē muzikālās apvienības radošās darbības beigas.

Jau vēstīts, ka videoklipa filmēšanas laikā Barselonā duets tika "aptīrīts" – nešpetni garnadži nozaga pases, dažādas mūziķu personīgās lietas un videokameru, kurā atradās viss safilmētais materiāls. Bez personu apliecinošajiem dokumentiem palikušās "Olas" policijas uzraudzībā vēlāk tika nogādātas lidostā.

Reperi saviem atbalstītājiem solīja, ka darīs visu, lai videoklips tomēr taptu, un mūziķi pierādījuši, ka vīrs ir vārds – piektdien, 26. maijā, publiskots dziesmas "Pāri okeānam" vizuālais materiāls, kurā iekļauti ne tikai Spānijā tapuši kadri, bet arī Lucavsalā uzņemtas ainas.

Jāatzīmē, ka videoklips iezīmē grupas "Olas" radošās darbības beigas. Šovakar koncertzālē "Palladium" notiks muzikālās apvienības atvadu koncerts, kas būs grupas trīs gadu pastāvēšanas oficiālais noslēgums.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!