Foto: Instagram.com/buzova86/-Instagram.com/tarasov23/

Krievijā populārā realitātes šova "Dom 2" vadītāja Olga Buzova knapi atkopusies pēc šķiršanās no futbolista Dmitrija Tarasova, kad viņai jāpiedzīvo jauns trieciens – viņas sapņu māju iekārto cita sieviete.

Pēc slavas iegūšanas kā projekta "Dom 2" dalībniece krievu skaistule kādā pasākumā iepazinās ar Maskavas futbola kluba "Lokomotiv" zvaigzni Dmitriju Tarasovu. Jūtu ķīmija bija tik stipra, ka sportists 2011. gadā pameta ģimeni – sievu un divus gadus veco meitiņu –, lai būtu kopā ar Olgu.

Futbolists un TV dīva jau pēc gada svinēja kāzas, un, kā liecina vietnes "Instagram" saturs, pāris rozā brillēs nodzīvoja četrus gadus. Viņu kopdzīve bija krāšņa – dārgi auto, smalkas drēbes, elpu aizraujoši ceļojumi. Tad pienāca laiks būvēt ģimenes ligzdiņu.

Krievu tabloīdi vēsta, ka tieši mājas jautājums radīja nelabojamu plaisu pāra attiecībās. Dmitrijs jauno īpašumu reģistrējis uz mātes vārda, un tas licis Olgai apšaubīt laulību solījumu "līdz nāve mūs šķirs".

Futbolists tā rīkojās, jo bija guvis mācību, šķiroties no pirmās sievas, bijušās mākslas vingrotājas Oksanas. Toreiz Tarasovam nācās šķirties no prāvas naudas summas, tādēļ otrajā laulībā tika noslēgts līgums par mantas šķirtību.

Buzova, kura cītīgi iemūžina savu krāšņo dzīvi foto blogā, savulaik lepojās ar fotogrāfijām, kurās iemūžināts, kā top viņas uz Tarasova ģimenes ligzdiņa. Pie šīm bildēm bieži vīdēja mirkļbirkas – #mūsusapņumāja, #mīluvīru, #mansmana, #sapņipiepildās.

Kaut pāris jauno īpašumu dēvēja par kopīgo sapņu māju, Dmitrija nevēlēšanās to padarīt kopīgu arī oficiālajos dokumentos noveda pie laulības krīzes. 2016. gada rudenī izplatījās ziņa, ka mīlētāji šķiras.

Futbolista pirmā sieva izmantoja šo brīdi, lai savā foto blogā ievietotu ziņu ar dzēlīgu tekstu par to, ka "karma nesnauž". Vēlāk gan viņa šo ierakstu izdzēsa.

Tagad bijušā pāra fani, kuri ir Olgas pusē, nosoda futbolista "Instagram" kontā publiskoto kadru, kurā viņš apspriež interjera dizainu kopā ar savu jauno aizraušanos, modeli Anastasiju Kostenko, kura 2014. gadā ieguva "Vicemis Krievija" titulu. Jāatzīmē, ka vēl ne tik sen atpakaļ Olga Buzova prātoja, kā iekārtot 800 kvadrātmetru plašo namu.

Стройка полным ходом!!!

A post shared by Dmitry Tarasov (@tarasov23) on Aug 4, 2015 at 4:00am PDT

Приехала на стройку 🔝🔝🔝 контролирую процесс😎 #домнашеймечты

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Jul 7, 2016 at 3:01am PDT

Мечты сбываются🙏🏻🏡 #люблюмужа#домнашеймечты#моямой

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Jul 13, 2015 at 2:14pm PDT

Правильное восстановление🌿☕️ #баня#выходной#кайф

A post shared by Dmitry Tarasov (@tarasov23) on Apr 10, 2017 at 9:10am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!