Foto: Vida Press

Žurnāls "Maxim" par pasaulē seksīgāko sievieti nesen pasludināja amerikāņu aktiera Stīvena Boldvina meitu Heiliju Boldvinu (abi attēlā). Tiesa, jāatzīst, ka valdzinošo Heiliju nevar nosaukt par tēva kopiju. Iespējams, labi vien, ka tā.

Gadu gaitā ārzemju mediji publiskojuši neskaitāmus topus ar slaveniem tēviem, kuri var lepoties ar satriecoši daiļām meitām. Tiesa, taisnības labad gan jāpiebilst, ka skaistums ir subjektīvs jēdziens – kas vienam šķiet simpātisks, citam var izraisīt nepatiku.

"Delfi Izklaide" piedāvā apskatīt trīspadsmit slavenus tētukus, kuru izskats izpelnījies neviennozīmīgu sabiedrības vērtējumu, tomēr viņu meitas ārvalstu mediji gandrīz vienprātīgi atzinuši par īstām skaistulēm.

No mūzikas pasaules šajā izlasē atrodamas tādas ievērojamas skatuves zvaigznes kā Miks Džegers, Stīvens Tailers, Fils Kolinss, Lenijs Kravics un Laionels Ričijs.

Savukārt no kino jomas ne tik daiļo tētuku vidū atrodami tādi labi zināmi vārdi kā Arnolds Švarcenegers, Klints Īstvuds, Edijs Mērfijs, Džonijs Deps un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!