Foto: Vida Press
Glancētais izdevums "Maxim" pavisam drīz publiskos ikgadējo topu ar simts pasaulē seksīgākajām sievietēm. Savukārt šonedēļ atklāts pirmās vietas ieguvējas vārds.

Par šī gada seksīgāko sievieti pasaulē atzīta 20 gadus jauniņā amerikāņu modele Heilija Boldvina (attēlā), kuras tēvs ir populārais Holivudas aktieris Stīvens Boldvins.

Godinot daiļaviņas seksapīlu, viņas foto rotā žurnāla jaunākā numura vāku. Savukārt tā lapaspusēs iespējams pamielot acis ar kārdinošu fotosesiju, kuras galvenā zvaigzne ir pieticīgi tērptā Heilija.

Jāatzīmē, ka Heilijas slavas pamatā ir ne tikai viņas atpazīstamais uzvārds. Tā, piemēram, savulaik viņa pamanījusies nokļūt tabloīdu ziņās, pateicoties attiecībām ar par tīņu elku dēvēto kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu.

Savukārt modeles karjeru Heilija uzsāka 17 gadu vecumā. Viņa defilējusi dažādu slavenu dizaineru modes skatēs, piedalījusies neskaitāmās reklāmas kampaņās un pozējusi tādiem izdevumiem kā "Vogue", "Elle" un daudziem citiem.

"Maxim" vēsta, ka jūnija un jūlija dubultnumurs veikalu plauktos nonāks 30. maijā. Tad arī būs iespējams noskaidrot pārējās 99 planētas seksīgākās sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!