Foto: Vida Press
Aizvadītā gada vasarā slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi steidza vēstīt, ka Holivudas aktierim Denisam Kveidam izveidojušās romantiskas attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu (abi attēlā). Skauģi trina mēles, ka šai savienībai nebūs lemts ilgs mūžs, tomēr viss liecina, ka abi joprojām dūdo kā divi iemīlējušies balodīši.

Kveids ir precējies trīs reizes, un desmit gadus viņa sievas godā bijusi arī aktrise Mega Raiena. Savukārt Kanādā dzimusī Auziņa, kura sociālajos tīklos nekad nav slēpusi, ka viņas izcelsme ir saistīta ar Latviju, stājusies laulībā ar uzņēmēju no Ekvadoras.

Tiesa, kad modeles un aktiera romantiskās attiecības nāca gaismā, anonīmi informatori tabloīdiem naski ziņoja, ka Auziņas laulība esot izjukusi tieši Kveida dēļ.

"Deniss nozaga Santu viņas vīram un bērniņiem. Viņi vēl nesen bija kopā, bet tagad viņa ir pametusi ģimeni, lai būtu kopā ar 63 gadus vecu vīrieti," pērn vēstīja allaž modrais izdevums "Radar Online", kura rīcībā bija informācija, ka modeles savienībā ar ekvadorieti pasaulē nākušas divas meitiņas.

Kveids un par viņu divas reizes jaunākā Auziņa uz kādu brīdi kļuva par vienu no tabloīdu apspriestākajiem pārīšiem, un netrūka tādu, kas smīkņāja par to, cik tīri un patiesi ir modeles nodomi.

Tiesa, viss liecina par to, ka nelabvēļu intrigas nav spējušas sašķobīt pāra attiecības. Abi joprojām lepni iziet kopā sabiedrībā, un Santa savā "Instagram" foto blogā publicējusi virkni bildīšu, kurās mīļi pozē ar aktieri dažādos svētkos, ceļojumos un saviesīgos pasākumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!