Foto: Kadrs no video
Krievijā populārā realitātes šova "Dom 2" vadītāja Olga Buzova savām neskaitāmajām izpausmes formām nu var pieskaitīt arī dziedāšanu. Nesen "Youtube" publiskots jauns klips, kurā ļaudis tiek priecēti ar divām seksīgām solistēm un pikantiem kadriem.

Šobrīd 31 gadu vecā Olga Buzova savulaik slavu ieguva, pateicoties dalībai TV šovā "Dom 2". Savukārt vēlāk viņa kļuva par multimākslinieci – TV raidījumu vadītāju, aktrisi, dizaineri un modeli.

Aizvadītā gada nogalē izjuka krievu skaistules un Krievijas futbola kluba "Lokomotiv" spēlētāja Dmitrija Tarasova laulība. Simpātiskais pāris bija kopā četrus gadus. Nesen Tarasovs atradis jaunu mīlu, bet Buzova savas sāpes izpauž mūzikā.

Privātās dzīves triecieni likuši Olgai ne tikai pievērsties jaunam mākslas žanram, bet arī krasi mainīt imidžu. Daudzus gadus zināma kā garmataina blondīne, nu viņa kļuvusi par bruneti, turklāt, ja vien skatuves tēls neliek uzvilkt kādu krāšņu parūku, viņa izvēlas pusgaru un asimetrisku karē griezumu.

Jaunajā mūzikas video Buzova redzama kopā ar Nastju Kudri, un abas daiļavas videoklipā gozējas ne tikai izaicinošos tērpos, bet brīžiem pavisam kailas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!