Foto: Privātais arhīvs

Nelāgu pavērsienu piedzīvojis TV3 pārvērtību un attiecību glābšanas šovā "Patiesības spogulis" iepazīto Lauras un Mārtiņa mīlasstāsts – meitene paziņojusi par šķiršanos.

Naktī uz piektdienu Laura "Facebook" profilā draugus un fanus samulsinājusi ar daudznozīmīgu tekstu. "Es zināju, ka agri vai vēlu tas notiks, atlika tik gaidīt, kad tad tas notiks," rakstījusi meitene.

Kliedējot neziņas miglu, uz jautājumu, vai abi izšķīrušies, Laura atbildējusi apstiprinoši un norādījusi, ka "tādu mūs vairāk nav".

"Viņš tā izlēma bez manas ziņas. Atnācu mājās no darba, un man tāds dīvains pārsteigums – mantu nav un viņa nav!" vēstījusi Laura.

Laura un Mārtiņš šova "Patiesības spogulis" skatītāju atmiņā, iespējams, palicis kā visspilgtākais pāris – jaunais puisis mīļoto šovā bildināja, un abi kala kāzu plānus.

"Mēs vairs tā nestrīdamies. Agrāk bija tā, ka es nevis aizrādīju, bet kliedzu. Tagad, kad sanāk saķerties, Mārtiņš saka – labi, zaķīt, apsēdies, mēs visu izrunāsim. Tagad mēs strīdamies, visu izrunājot. Protams, ka sanāk reizēm sakliegt, bet tagad tas ir reti," sarunā ar "Delfi Izklaidi" par dzīvi pēc šova priecājās Laura.

Drīz vien abi devās uz ārzemēm pelnīt naudu kāzām. Tiesa, tur viņiem nevedās, kā cerēts, tāpēc pēc izmisumā un neziņā pavadītām pāris dienām Laura un Mārtiņš atgriezās Latvijā, kur atrada jaunu darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!