Foto: Instagram.com/luispadron_plasticprince/
Slavas saulītē nonācis 25 gadus vecais Luiss Padrons (attēlā) no Argentīnas, kurš jau iztērējis vairāk nekā 35 tūkstošus ASV dolāru, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos mītiskam radījumam.

Jau kopš agras bērnības Luiss fano par elfiem, eņģeļiem un citām fantastiskām būtnēm. Laika gaitā pasaku tēli kļuvuši par viņa apsēstību, un tādas filmas kā "Labyrinth" ("Labirints") un "Neverending Story" ("Bezgalīgais stāsts") iedvesmojušas viņu gulties zem skalpeļa.

"Man ir savi skaistuma standarti, un es uz tiem turpināšu tiekties, lai arī kas notiktu. Es vēlos, lai manas ausis tiktu apgrieztas spicas – gluži kā elfiem. Tāpat es gribu pārveidot žokli, padarīt to spicāku, nostiept sejas ādu un izveidot kaķacis. Esmu arī apsvēris domu par implantu ievietošanu muskuļos," ārzemju mediji citējuši Luisu.

Jauneklim jau veiktas vairākas skaistuma procedūras, tajā skaitā arī matu un ādas balināšana. Lai noturētu albīna efektu, Luiss katru mēnesi tērē teju piecus tūkstošus ASV dolāru.

Tāpat viņam veikta deguna korekcija, regulāras botoksa un filleru injekcijas, kā arī piecas sarežģītas acu operācija, lai dabiski brūno acu krāsu pārveidotu par zilu.

Luiss jau sagatavojis veselu sarakstu ar dažādām procedūrām un operācijām, kuras viņš nākotnē vēlētos veikt.

"Ir pat tāda operācija, ar kuras palīdzību augumu var padarīt garāku. Esmu arī ieplānojis izņemt četras ribas, lai iegūtu slaidāku vidukli," sacījis dzīvais elfa iemiesojums.

Lai gan līdzcilvēku vērtējums par Luisa izskatu ir neviennozīmīgs, viņš pats neizsakāmi lepojas ar savu vizuālo tēlu.

"Cilvēki vienmēr uz mani ir blenzuši, tāpēc tagad man tas nemaz netraucē – man tas pat patīk. Man ir vienalga, ko viņi domā.

Cik es zinu, esmu pirmais cilvēks Argentīnā, kurš kaut ko tamlīdzīgu dara. Es domāju, ka manas pārvērtības iedvesmos arī citus vairs neslēpties," piebildis apņēmīgais jauneklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!