Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ notiks atlases pasaulē populārā televīzijas šova "X Faktors" Latvijas versijai, un to gaidās atklāts, kas vadīs talantu meklējumus – par projekta vadītāju kļuvis dziedātājs Markus Riva.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, Riva ir "X Faktora" cienītājs, tāpēc viņam jo īpaši prieks, ka šovs beidzot tiks realizēts Latvijā.

"Man ir liels pagodinājums būt par vadītāju šovam, kam esmu sekojis līdzi daudzu gadu garumā, īpaši Lielbritānijas, Amerikas un pēdējos gados arī Ukrainas versijai. No visiem pasaules dziedāšanas šoviem tieši "X Faktors" ir pats interesantākais pēc savas koncepcijas, un, manuprāt, skatītājiem būs ļoti interesanti vērot, kā tas viss notiks pie mums, Latvijā," priecājas dziedātājs.

"Prieks būt daļai no šī, varētu pat teikt, vēsturiskā notikuma, jo, kas zina, kādus talantus mēs atklāsim – tas varētu būt jauns mākslinieku vilnis Latvijas popmūzikā!" cerīgi nākotnē raugās Riva.

"Savulaik savu profesionālo pieredzi guvu, strādājot televīzijā un radio, kur biju ētera personība, taču vadīt "X Faktoru" – tas būs jauns līmenis, kurā sagaidīs jauni izaicinājumi un pieredze, no kuras varēšu mācīties!" saka Riva, kurš jau no 8. līdz 13. maijam piedalīsies "X Faktora" atlasēs visā Latvijā, bet rudenī būs redzams TV ekrānos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!