Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Breds Pits pēc skaļā šķiršanās skandāla, kas pērnā gada vasarā pāršalca pasauli, pirmo reizi atklātā intervijā runājis par sajūtām pēc šķiršanās un cīņu ar netikumu – alkoholu.

Pēc tam, kad Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija iesniedza šķiršanās prasību 2016. gada augustā, pāris bijis izvairīgs, skaidrojot šķiršanās iemeslus, un tas deva vaļu dažādām spekulācijām. Ja Džolija mazliet pavēra noslēpumainības plīvuru februārī raidorganizācijai BBC sniegtajā intervijā, tad Pits nolēmis runāt tikai tagad.

Viņš piekritis intervijai žurnālam "GQ Style", un slavenā aktiera foto arī rotā izdevuma vāku. Intervijas ieskatā tiek atklāts, ka Pits runājis par mīlestību, zaudējumu, tēva lomu, kā arī par to, kā turpināt dzīvot, kad viss sabrucis.

Jautāts, vai pēdējos mēnešus sajūtas bijušas, gluži kā pārdzīvojot tuvinieka nāvi, Pits esot atbildējis apstiprinoši. Aktieris atklājis arī senu patiesību: "Ja tu kādu mīli – atlaid viņu. Tagad es zinu, ko tas nozīmē. Esmu to izjutis."

Žurnāla fotosesijā uzskatāmi redzams, ka Pits ir zaudējis svaru, un pats aktieris to skaidrojis ar alkohola lietošanas atmešanu un jaunas, labākas dzīves sākumu. Jau vairākkārt pēc Holivudas sapņu pāra šķiršanās uzvirmojušas runas, ka pie vainas laulības izjukšanā bijusi Pita dzeršana, un tagad intervijā "GQ Style" tam gūts netiešs apstiprinājums.

"Es neatceros ne dienu, kopš pabeidzu koledžu, kad es nebūtu kaut ko iedzēris vai uzpīpējis zālīti," stāstījis aktieris, kurš labi apzinoties, ka tā bijusi tikai bēgšana no savām sajūtām.

Foto: Vida Press
Uzsākot ģimenes dzīvi, viņš atmetis visas atkarības, izņemot dzeršanu, un pēdējā gada laikā šī problēma īpaši saasinājusies. "Es plītēju pārāk daudz. Tā kļuva par problēmu," atzinis aktieris.

Intervijā viņš neslēpa, ka varējis "pārdzert krievu ar viņa paša vodku".

"Es biju profesionālis. Es biju labs," savu spēju lietot alkoholu intervijā "GQ Style" raksturojis Breds Pits un palepojies, ka jau aptuveni sešus mēnešus viņš ir skaidrā. "Es vienkārši vairs nevēlējos tā dzīvot," par to, kā nonācis līdz lēmumam teikt ardievas mierinājuma meklējumiem alkoholā, teicis aktieris.

Nesen 53 gadus vecais aktieris varēja baudīt nedēļas nogali ar saviem sešiem bērniem. Tā bija pirmā reize pēdējo septiņu mēneši laikā, kas bērni palika ar Pitu, jo vēl joprojām Džolija skaitās vienīgā aizbildne.

Intervijā Pits arī paskaidrojis, kāpēc viņam ierobežota saskarsme ar bērniem. "Es biju uz muguras un pieķēdēts sistēmai, kad zvanīja no bērnu aprūpes dienesta. Un ziniet, pēc tā mums bija kopā jāstrādā, lai to atrisinātu. Mēs abi izdarījām labāko, ko varējām," atzinis aktieris, uzsverot, ka viņa un Džolijas galvenais mērķis bijis brīdī, kad ģimene sabrūk, iespēju robežās pasargāt bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!