Foto: Vida Press

Kamēr daudzas sievietes visā pasaulē tikai sapņo par to, lai tiktu pie tāda ķermeņa, ar kādu var lepoties amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kāda daiļava no Anglijas šo sapni jau ir realizējusi.

Šanele Seidija Paula oficiāli tiek dēvēta par Kimas ķermeņa dubultnieci, jo tieši viņa tika izmantota tad, kad slavenais "Madame Tussauds" vaska figūru muzejs Londonā veidoja Kardašjanas figūru.

Ar slaveno realitātes šovu zvaigzni Šaneli vieno ne tikai apetītlīgās formas, bet arī fakts, ka viņa savulaik satikusies ar Kimas labāko draugu Džonatanu Čebanu, bet, kā vēsta ārvalstu mediji, šis mīlasstāsts beidzies tieši tāpēc, ka sieviete bijusi pārāk līdzīga Kardašjanai un vīrieti tas mulsinājis.

Arī Šanele ir piedalījusies dažādos televīzijas šovos. Lai gan popularitātē viņa nevar sacensties ar "oriģinālu", tomēr savu tiesu uzmanības viņai nodrošina esošais "Kardašjanas ķermeņa līdzinieces" statuss.

Atgādinām, ka Kardašjana pēdējo nedēļu laikā preses uzmanības degpunktā nonāca Meksikā tapušu foto dēļ. Slavenā dāma bija devusies turp atpūsties, bet manīgajiem paparaci bija izdevies tikt pie tādiem viņas dupša foto, kas pasauli sadalīja divās daļās – kamēr vieni slavēja Kardašjanas daili, citi nepatikā novērsās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!