Foto: Vida Press

Viens no slavenību dzīvi atspoguļojošo izdevumu šīs nedēļas svarīgākajiem notikumiem ir fakts, ka amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) bikini atrādījusi savu izdaudzināto dupsi.

Tabloīdu iemīļotā zvaigzne kopā ar draudzenēm devusies atpūsties uz Meksiku, un viņas gaitām cītīgi līdzi seko sensāciju mednieki ar kamerām, kuriem neticami veicas – Kima, šķiet, ir ļoti labvēlīgi noskaņota un rada apstākļus, lai paparaci iegūtu kadrus zelta vērtē.

Šonedēļ par sensāciju jau kļuvušas bildītes, kurās Kimas varenais dupsis gozējas pludmalē, un tagad pasaule aplaimota ar jaunu un, nevar noliegt, vēl satriecošāku kadru virkni, kurā visā godībā iemūžināts viens no pasaulē slavenākajiem dibeniem.

Kardašjanu dinastijas apspriestākā pārstāve gājusi uz pilnu banku un dupsi atrādījusi niecīgās stringa bikšelēs, ļaujot tā aprises novērtēt kā uz delnas.

Arī jaunākās fotogrāfijas iemantojušas lielu popularitāti un izraisījušas sajūsmu, un cilvēki turpina priecāties, ka beidzot ir iespēja Kimas dupsīti novērtēt bez foto apstrādes programmu vai "Instagram" filtriņu izskaistinājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!