Foto: Publicitātes foto/Aleksejs Belokopitovs
Nedēļas izskaņā par patīkamu pārsteigumu parūpējusies Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija – tapusi eleganti jutekliska fotosesija, kurā pozējušas IFBB Latvija fitnesa modeles.

Svētdien, 23. aprīlī, koncertzālē "Studio 69" norisināsies IFBB Latvijas čempionāts bikini fitnesā, un lielā notikuma gaidās Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas projekta "Fit Model Latvija 2017" dalībnieces piedalījušās elegantā fotosesijā.

Projekts sākās pirms 10 nedēļām, kad 15 meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanās programmai. Notika nopietni individuālie un grupu treniņi, skatuves defilē treniņi, uztura un vizāžas semināri un citas sportiskās un skaistuma aktivitātes, lai sagatavotu meitenes lielajam iznācienam.

Kā informē federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, fotosesijā projekta dalībnieces pozējušas "Change" apakšveļā un arī svētdien gaidāmajā pasākumā plānots iznāciens zīmola tērpos.

Fotogrāfiju autors ir Aleksejs Belokopitovs, par stilu rūpējusies Vederņikova, bet grimu meitenēm likusi māksliniece Belka. Fotosesija tapusi ar Elitas Blumbahas atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!