Foto: Vida Press

Britu dizainere Viktorija Bekhema nesen saņēma Britu impērijas Virsnieka ordeni. Šo īpašo notikumu viņa nolēma atzīmēt ar svinīgām vakariņām smalkā restorānā. Britu tabloīdi tā vakara notikumos saskata Deivida un Bruklina rīcībā centienus nopelnīt uz Viktorijas pagodinājuma rēķina.

19. aprīlī Bekingemas pilī tika aizvadīta svinīgā goda zīmes pasniegšanas ceremonija, kur bijusī meiteņu grupas dalībniece tika apbalvota par 17 gadu ilgo darbu un ieguldījumu britu modes industrijā. Tās dienas vakarā Bekhemu ģimene kopā ar tuvākajiem radiniekiem un draugiem devās atzīmēt šo notikumu uz izsmalcinātu restorānu "Casa Cruz", vēsta vietne "Daily Mail".

Svinībās klāt bija arī Bekhemu pāra bērni: 18 gadus vecais Bruklins, 14 gadus vecais Romeo, 12 gadus vecais Krūzs un piecus gadus vecā meitiņa Hārpera.

Nav noslēpums, ka Bekhemu ģimenei ir biznesa ķēriens un viņi piepelnās, gan reklamējot citus zīmolus, gan tirgū virzot savējos. Britu tabloīdi pārmet Deividam un Bruklinam zīmēšanos ar saviem produktiem tieši Viktorijas godināšanas dienā.

Viktorijas vīrs Deivids savā "Instagram" kontā,svinīgo vakariņu laikā,nolēma pareklamēt savu viskija zīmolu. Deivids kopā ar britu uzņēmēju Saimonu Fulleru radījuši stipro dzērienu ar nosaukumu "Haig Club".

Haig Club Clubman kind of night @haigclub 🔵 #ad

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Apr 19, 2017 at 5:00pm PDT

Melnbaltajā fotogrāfijā redzams kā bijusī futbola zvaigzne lej glāzē savas firmas dzērienu un komentārā liek manīt, ka šis ir īstais dzēriens tādam vakaram.

Savukārt Bekhemu vecākajam dēlam Bruklinam tiek pārmesta savas fotogrāmatas popularizēšana. Viņa grāmata "What I See" iznāca aizvadītajā gadā, bet, kā redzams pie restorāna dežurējošo paparaci kadros, viens tās eksemplārs vēl aizvien atrodams puiša mašīnā. Bruklins ar to piesedza savu seju, kad pēc vakariņām kopā ar citiem Bekhemu bērniem devās prom no pasākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!