Foto: Kadrs no video/Cut.com
Radošā apvienība "Cut.com" turpina popularizēt marihuānu, un šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta īsfilma, kurā parādīts, kā ar to apreibināties simts dažādos veidos.

Sižeta garums ir divarpus minūtes, kuru laikā nodemonstrētas simts "pīpes". Tiesa, dažos gadījumos video galvenā zvaigzne Ella izmantojusi citas apreibināšanās metodes, piemēram, dzērusi marihuānas sodu, kā arī ēdusi šokolādi, karameli un citus našķus, kuru sastāvā ir zālīte.

Savukārt pīpes izveidotas no visa iespējamā – augļiem, dārzeņiem, kurpes, siera, ledus gabala, akordeona, ziepju gabaliņa un daudzām citam lietām. Tāpat viņa zāli pīpējusi apakšveļā un pēc brīža pavisam plikiņa.

Radošās apvienības "Cut.com", kas agrāk atpazīstamību izpelnījusies ar video cikla "100 Years of Beauty" īsfilmām, kurās tiek parādīts, kā gadsimta griezumā mainījies kāda noteikta pasaules reģiona sieviešu un vīriešu stils, jaunākais veikums par marihuānu neilgā laikā noskatīts vairāk nekā 125 tūkstošus reižu.

Kā vēstījuši apvienības pārstāvji, šoreiz filmēšanas process aizņēmusi astoņas stundas, kuru laikā Ella apreibinājusies arvien vairāk un vairāk.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!