Foto: Vida Press
Seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" zvaigzne Eva Longorija nesen devusies saulainās brīvdienās paradīzes pludmalē Maui. Ar šo romantisko atpūtu viņa iepriecinājusi savu mīļoto vīru dzimšanas dienā.

Latīņamerikāņu skaistule baudīja saulainu atpūtu pludmalē Maui, Havaju salu arhipelāgā, kopā ar vīru Hosē Antonio Bastonu. Atpūtas laikā pāris arī nosvinēja Hosē 49. dzimšanas dienu.

Aktrise sāka tikties ar lielākās Latīņamerikas mediju kompānijas "Televisa" prezidentu 2013. gadā, un pēc trijiem gadiem abi iestūrēja laulības ostā.

Atgādinām, ka iepriekš Longorija bija apprecējusies ar populāro NBA basketbolistu Toniju Pārkeru, bet laulību izjauca Pārkera neuzticība. 2010. gadā Eva iesniedza šķiršanās prasību. Aktrise ļoti sāpīgi pārdzīvoja vīra sānsoļus un ilgi nebija gatava jaunām attiecībām.

Šobrīd TV zvaigznes dzīve šķiet laimes pilna un saulaina. Kā redzams pludmalē iemūžinātajos kadros, Longorija šajās attiecībās ir patiesi uzplaukusi.

Kā vēsta "Daily Mail", Longorija iepriekš bija solījusies nepubliskot ģimenes atpūtas bildes, tomēr viņa nav spējusi pretoties skaistās salas valdzinājumam un ievietojusi video savā "Instagram" kontā:

#VacationMode 🕶🍹

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Apr 19, 2017 at 2:01pm PDT

42 gadus vecā TV zvaigzne labprāt baudīja ūdenspriekus un kopā ar mīļoto devās izbraukumā ar SUP dēļiem. Eva un Hosē palīdzēja viens otram noklāt ķermeni ar pretiedeguma krēmu, ik pēc brīža skūpstīja viens otru un demonstrēja siltās jūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!