Foto: Instagram.com/dutchpilotgirl/
"Instagram" modeles ir vakardiena – svaigākās tendences liecina, ka jaunās interneta zvaigznes ir sievietes-pilotes.

"Delfi Izklaide" savus lasītājus jau iepazīstinājusi ar vairākām daiļām pilotēm, un tagad mediji slavas saulītē izcēluši 25 gadus veco Mišelu Gūrisu (attēlā) no Amsterdamas.

"Instagram" foto blogā, kuram ir vairāk nekā 16 tūkstoši sekotāju, tiek dokumentētas Mišelas ikdienas un profesionālās gaitas. Tāpat daiļavai ir "YouTube" kanāls, kurā iespējams gūt ieskatu viņas darba dunā.

Intervijās medijiem jaunā sieviete pastāstījusi – izglītoties par piloti viņa sākusi 19 gadu vecumā. Savukārt divus gadus vēlāk viņa jau vadījusi savu pirmo lidmašīnu. Mišela strādā lidsabiedrībā "Ryanair".

"Es mīlu savu darbu un vietas, uz kurām tas mani aizved. Tiesa, skaistās vietas, kuras man ir iespēja apmeklēt, ir tikai bonuss.

Cilvēki, skatoties manu "Instagram" profilu, domā, ka mana dzīve paiet vienās brīvdienās, bet es ne tikai gulšņāju pludmalēs. Vadīt pasažieru lidmašīnu ir smags darbs, kas prasa lielu koncentrēšanos. Galu galā – uz maniem pleciem ir daudzu cilvēku dzīvības," "The Sun" citējis Mišelu.

Simpātiskā pilote stāstījusi, ka "YouTube" kanālu viņa izveidojusi, iedvesmojoties no skaistuma blogerēm, kuras dalās ar grima uzklāšanas aizkulisēm. Mišela vēlējusies parādīt, kas viņas darba ikdienā "lācītim ir vēderā".

"Kad video ar manu pirmo lidojumu tika noskatīts 1,8 miljonus reižu, es arvien biežāk sāku filmēt sižetus, un tādējādi arī mans "Instagram" blogs kļuva populārs," sacījusi Mišela.

Savukārt interese par aviācijas sfēru daiļavai parādījusies 17 gadu vecumā, kad viņas vectēvs 74 gadu vecumā nokārtojis pilota licenci.

Kopš brīža, kad Mišela kļuva par pilntiesīgu lidmašīas piloti, viņa paviesojusies tādās vietās kā Spānija, Marakeša, Kanāriju salas, Polija, Itālija un citviet.

"Man ir brīnišķīgs darbs. Daži uzskata, ka tas ir dzīvesveids, bet visa sāls slēpjas lidošanā – man patīk darbs ar lidmašīnas tehniku un laika apstākļiem.

Vienā dienā esmu šeit, bet jau nākamajā kaut kur citur. Man tas patīk. Tas nav standarta darbs no deviņiem rītā līdz pieciem vakarā, un es esmu pārliecināta, ka man tāds darba laiks riebtos," piebildusi Mišela.

✈️Flying makes me the happiest person on earth🌍, especially when it is sunny at our destinations! ☀️💦🌈 Like here in Barcelona 😍

A post shared by Michelle ✈️ B737 Airline Pilot (@dutchpilotgirl) on Apr 15, 2017 at 2:27am PDT

Even when I am not at work and just a passenger I am constantly thinking what the guys are doing in the front. ✈️ They are dealing with everything: delays, loadsheets, adverse weather🌦, briefings, decent planning and of course the approach and landings. Always trying to arrive at our destination as early as possible by requesting shortcuts and favorabel runways (with safety on top of course😘). Apart from being in charge and flying the aircraft, it is the whole operation and cooperation which makes this job the best job in the world. There are so many people involved during a flight from A to B who tend to be 'forgotten', but are all working super hard to keep it going... Thank you ground staff (handling, refuelers etc), atc, dispatchers and anyone else outside the actual aircraft for being a part of our daily experience. Next time you clap 👏🏻 your hands as a passenger during a landing 😜, try to think about all the other people other than only the ones sitting in the flightdeck. ✈️💪🏻😇 Enjoy the early weekend guys! 😍

A post shared by Michelle ✈️ B737 Airline Pilot (@dutchpilotgirl) on Mar 23, 2017 at 6:32am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!