Foto: Instagram.com/rich.kids.of.tunisia/
Kamēr daži bagātnieki izmisīgi cenšas noslēpt mantu un vairās no liekas publicitātes, citi dara gluži pretējo – visai pasaulei lepni dižojas, ka viņiem "piķis nav problēma". Vislabāk to darīt sociālajos tīklos, jo mūsdienās, kā zināms, panākumi tiek mērīti arī patīk atzīmēs un retvītos.

Sociālajā tīklā "Instagram" joprojām aktuāli ir foto blogi, kuros apkopotas dažādu pasaules valstu un reģionu turīgo vecāku bērneļu jeb tā dēvēto "rich kids" dzīvesstila fotogrāfijas. Zīmējas visi, kam nav slinkums, un visbeidzot cītīgi rosīties pasākuši arī Tunisijas naudasmaisi.

Foto blogs "Rich Kids Of Tunisia" tapis pirms vairākiem mēnešiem, tomēr aktīva darbība tajā novērojama pēdējās pāris nedēļas. Neilgā laikā blogā publicētas teju 200 bildītes, par kurām jūsmo vairāk nekā 23 tūkstoši sekotāju.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka neko jaunu un pārsteidzošu dižmanīgo un zīmēties kāro Tunisijas jaunbagātnieku bildītēs nevar ieraudzīt.

Līdzīgi kā citu zemju turīgie jaunieši, arī Tunisijas naudīgie ļaudis lielās ar dārgiem autiņiem, eksotiskiem ceļojumiem, zīmolu drēbītēm, ballīšu fotogrāfijām, no kurām teju sajūtams dārga šampanieša aromāts, un citiem jaukiem kadriem.

Good morning friday 💯🔥

A post shared by Rich Kids Of Tunisia (@rich.kids.of.tunisia) on Apr 7, 2017 at 3:34am PDT

@mohameddsahli

A post shared by Rich Kids Of Tunisia (@rich.kids.of.tunisia) on Apr 5, 2017 at 4:57am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!