Foto: Instagram.com/irinashayk/

Nesen tapa zināms, ka krievu izcelsmes supermodele Irina Šeika (attēlā) laidusi pasaulē savu un Holivudas aktiera Bredlija Kūpera pirmdzimto bērnu – meitiņu. Drīz pēc dzemdībām jaunā māmiņa steigusi atrādīt savu satriecošo augumu bikini.

Šeikas un Kūpera pirmdzimtā pasaulē nāca 21. martā, tomēr plašāka sabiedrība šos priekpilnos jaunumus uzzināja tikai pēc aptuveni divām nedēļām.

Skaistā pāra meitiņai šonedēļ apritēs viens mēnesis, un, lai gan vecāki mazulītes piedzimšanu labu laiku turēja noslēpumā, kad runa ir par Šeikas pēcdzemdību figūru, viss tiek parādīts kā uz delnas.

Daiļava savā "Instagram" foto blogā padalījusies ar bildi, kurā viņa, tērpusies bikini, vāļājas uz piepūšamā matrača baseinā. Četras nedēļas pēc dzemdībām krievu skaistule var lepoties ar šmaugu vidukli un tvirtām auguma aprisēm.

Tiesa, bildes komentāru sadaļā sajūsma mijusies ar aizdomām – daļa fanu Šeiku apbēruši ar komplimentiem, savukārt citi izteikuši bažas, ka modele, iespējams, samānījusies un publicējusi vecu bildīti, jo normāla sieviete mēnesi pēc dzemdībām nevarot būt tik labā formā.

Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Apr 18, 2017 at 7:30pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!