Foto: Vida Press

Aktrise Andželīna Džolija nopirkusi māju Losandželosā, tikai divu kilometru attālumā no bijušā vīra Breda Pita īpašuma, kurā kopdzīves laikā abi mitinājās, uzturoties ASV.

Protams, ka Holivudas zvaigznei ir vairāki īpašumi dažādās pasaules valstīs. Tomēr savulaik Losandželosā viņa bieži uzturējās namā, kuru Breds iegādājās 1994. gadā un pārbūvēja, lai izveidotu īstu sapņu māju.

Kad Džolija 2016. gadā iesniedza šķiršanās prasību, drīz vien pie Breda sapņu nama bija manāmi lieli kravas furgoni, kuros tika aizvestas Andželīnas mantas.

"The Sun" ziņo, ka nedēļas sākumā Džolija iegādājusies māju Losandželosā – tajā pašā Los Felizas rajonā, kur mitinās viņas bijušais vīrs. Šis rajons jau izsenis bijis kinozvaigžņu iemīļots, un to apdzīvojušas slavenības jau no Holivudas zelta laikmeta.

Leģendārais nams savulaik piederējis kino leģendai Čārlijam Čaplinam, bet vēlāk to pārpircis mēmā kino veidotājs Sesils Blaunts Demills, kura vārdā vēlāk nosaukta gar īpašumu vedošā iela.

Vietne "Top Real Estate Deals" vēsta, ka mājas vērtība esot lēšama ap 25 miljoniem ASV dolāru, bet Džolija to iegādājusies par nedaudz mazāku summu.

Iespaidīgajā namā ir sešas guļamistabas un 10 vannas istabas. Nepilnu hektāru plašajā īpašumā ir atsevišķa garāža, viesu nams un baseina ēka ar fitnesa zāli.

Džolija nu dzīvos kaimiņos tādiem Holivudas spīdekļiem kā Natālijai Portmenai, Keisijam Aflekam un Kristenai Stjuartei, mūziķim will.i.am. un citām šovbiznesa zvaigznēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!