Foto: Publicitātes foto/Paul Ank/Ilmārs Zaltans
Aizvadītajā nedēļā izsmalcināts pasākums īpaši izmeklētai sabiedrībai norisinājās restorānā "Kaļķu vārti" – tur notika glancētā modes un dzīvesstila žurnāla "L'Officiel" rīkotā ballīte.

Pasākumu kuplā skaitā apmeklēja ne tikai stilīgākie rīdzinieki – dizaineri, modes veikalu īpašnieki un stilisti –, bet arī sabiedrībā zināmi ļaudis, uzņēmēji, preses pārstāvji un žurnāla lasītāju privilēģiju kartes "Club Chick" lietotāji.

Burziņa apmeklētāju vidū bija tādi zināmi ļaudis kā modes blogere Agnija Grigule, biznesa lēdija Svetlana Leva, modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, stila pārzinātājs Deniss Ševeļovs un citi. Savukārt vakara vadītājas pienākumi bija uzticēti šarmantajai Ievai Adamss.

Vakara gaitā viesi tika priecēti ar īpašu modes skati, kurā modeles demonstrēja arābu, franču un itāliešu tematikā ieturētus tērpus, kas bija papildināti ar pieskaņotiem un galvu reibinošiem smaržu aromātiem.

Kā vēsta pasākuma organizatori, tā bijusi unikāla un neparasta modes skate – tērpu, aksesuāru un parfīma harmonija uzbūrusi katras valsts īpašo gaisotni, un aromāti jo sevišķi uzvēdījuši, kad modeles kustinājušas iesmaržinātos vēdekļus.

Tāpat pasākuma viesi tika cienāti ar uzkodām un dzērieniem, piedalījās dažādos konkursos, uzklausīja Maskavas smaržu ekspertes Svetlanas Komisarovas mini lekciju par nišu parfimēriju un vakara kulminācijā mielojās ar torti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!