Foto: LETA

Skaistā un veiksmīgā latviešu tāllēcēja Ineta Radēviča (attēlā) aizvadītajā nedēļā tika ievēlēta par Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidenti, bet kādā intervijā viņa atklājusi, ka liela nozīme veiksmīgajā karjerā bijusi senajai fotosesijai žurnālam "Playboy".

Radēviča tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām Latvijas sporta vizītkartēm, bet pirms 13 gadiem viņa savus līdzjutējus iepriecināja ar atklātu kailfoto sesiju ASV žurnālam "Playboy", kas latviešu sportistei atnesa arī atpazīstamību.

Tagad intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" viņa atklājusi, ka lēmumam pozēt kailai bijusi liela nozīme viņas dzīvē un, ja tagad saņemtu tādu piedāvājumu, viņa tam piekristu.

"Savā ziņā šī fotosesija man ļāva kļūt par to, kas esmu šodien. Tā deva man finansiālu nodrošinājumu ilgākam laikam, un es varēju palikt sportā. Tāpēc es teiktu jā," atklājusi sportiste.

Viņa piebildusi, ka vienmēr gan esot svarīgs iemesls, kādēļ šādu soli spert. Viņa vēlējusies parādīt, ka sports var būt skaists, un iedrošināt tās meitenes, kuras neiet sportā, jo domā kā tā ir pārāk vīrišķīga nozare.

Atgādinām, ka Radēviča ir precējusies ar Krievijas hokejistu Pjotru Sčastļiviju un audzina divus bērnus – dēliņu Marku un meitiņu Amēliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!