Foto: Kadrs no video
Sieviete, kura piedzimusi ar divām vagīnām, BBC3 veidotajā dokumentālajā filmā "Sieviete ar divām vagīnām: Dzīvot citādi" atklājusi skaudrus faktus par šīs anomālijas blakusparādībām. Tās ir gan neciešamas menstruācijas, gan nedzimušu bērniņu zaudēšana, nemaz nerunājot par puišu ņirgāšanos un psiholoģiskajiem pārdzīvojumiem.

BBC3 publiskojuši ieskatu gaidāmajā filmā, un reklāmas rullītī tiek atklāti vairāki interesanti fakti par galvenās varones dzīvi. To, ka daba viņu apveltījusi ar ko vairāk, Nisija no Lielbritānijas uzzināja 17 gadu vecumā.

Meitenei jau bijušas aizdomas, ka kaut kas nav īsti kārtībā, jo menstruālā asiņošana bijusi ļoti spēcīga, sāpes bijušas neizturamas. To laikā meitene nav spējusi veikt ierastās dienas gaitas. Viņa vērsusies pie ārsta, kurš apstiprinājis, ka meitenei ir divas vagīnas, divas dzemdes un divi dzemdes kakliņi.

"Bija brīži, kad īpašajās dienās es valkāju pieaugušo autiņbikītes, jo ar tamponiem un higiēniskajām paketēm bija par maz," video stāsta Nisija. Nisijai tika veikta hormonu terapija, bet tā nav spējusi palīdzēt un viņas menstruācijas varējušas ilgt pat četras nedēļas.

Filmas "Sieviete ar divām vagīnām: Dzīvot citādi" galvenā varone Nisija stāsta: "Šī diagnoze ir ļoti ietekmējusi manu dzīvi. Attiecības ar draugiem un it sevišķi puišiem."

Mīlēšanās viņai likusi justies kā "dabas dīvainībai", jo vīrieši pēc tam lepojušies ar neparasto pieredzi, ka pārgulējuši ar sievieti, kurai ir divas vagīnas.

Šobrīd Nisija ir laimīgi precējusies ar puisi vārdā Endijs, kurš ir kļuvis par lielu atbalstu, lai viņa beidzot spētu sevi pieņemt. Un, tieši pateicoties Endijam, Nisija ir beidzot gatava atklāt savu savu stāstu filmā.

Pāris satikās pirms 19 gadiem augstskolā un gredzenus mija 2014. gadā.

Šobrīd Nisija ir veikusi histeraktomiju, kuras laikā izņemtas abas dzemdes, dzemdes kakliņi un viena liekā vagīna. Viņa atklāj, ka aprod ar savu jauno vagīnu un atzinusi, ka pāra guļamistabas dzīve esot uzlabojusies, jo vairāk nesagādā Nisijai nepatīkamas sajūtas.

Operācija bijis sāpīgs lēmums, jo, kaut arī tas atbrīvojis no nepanesamo mēnešreižu blaknēm, tas nozīmē arī to, ka Nisija nespēs dzemdēt Endijam bērnus. Kā sieviete atklājusi filmā, pirms operācijas viņa piedzīvojusi trīs spontānos abortus, bet cerības kļūt par māti nav atmetusi. Nespēja dzemdēt savu bērnu viņai kādu brīdi likusi justies kā nevērtīgai sievietei, bet nu viņa nobriedusi adopcijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!