Foto: instagram.com/annalucydecinque
Par sevi atkal atgādinājušas pretrunīgi vērtētās austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Decinkvī (abas attēlā). Daiļavas publiski paziņojušas, ka vēlas savas mākslīgi uzlabotās krūtis padarīt vēl lielākas.

31 gadu vecās māsiņas, kuras dalās it visā, tajā skaitā ir saderinājušās ar vienu un to pašu vīrieti – elektriķi vārdā Bens –, šī gada sākumā dievojās, ka kaunas par savu izskatu un vēlas atgriezties pa dabiskā skaistuma.

Tiesa, meitenes ātri vien savas domas mainījušas – vienā no sižetiem, kas publicēts māsiņu kopīgajā "YouTube" kanālā, viņas sīki un smalki apspriedušas savas krūtis un paziņojušas, ka nolēmušas atkārtoti gulties zem skalpeļa un padarīt tās manāmi lielākas.

Lūsija un Anna skaidrojušas, ka lielu daļu mūža nodzīvojušas ar pavisam plakanām krūtīm un vienmēr sapņojušas par kārdinošām formām. Kad nomiris māsiņu tēvs, viņas nekavējoties atradušas klīniku, kurā veikt uzlbojumus.

"Mums vienmēr patikušas lielas krūtis. Kuram gan tās nepatīk? Nolēmām tās palielināt, lai novērstu domas no tēva nāves. Tas viss notika lielā steigā. Kad tētis nomira, nolēmām beidzot palielināt savas krūtis," sižetā skaidrojušas māsiņas.

Lūsija un Anna rīkojušās zibenīgi – māsas pierakstījušās pie pirmā plastikas ķirurga, kura vārds atrasts "dzeltenajās lapās". Divas nedēļas vēlāk abas jau lepojušās ar krūšu implantiem.

Tiesa, dakteris, kurš veicis operāciju, esot bijis visai konservatīvs. Lai gan māsas vēlējušās lielākus implantus, viņš abas no šīs idejas veikli atrunājis. Anna un Lūsija šo soli ļoti nožēlo – pēc operācijas abas bijušas ļoti vīlušās.

"Atceros brīdi, kad nācu pie samaņas. Es nodomāju – nolādēts, tās ir tik sasodīti mazas!" sacījusi Anna. Māsas bijušas pagalam neapmierinātas ar savu krūšu jaunajām aprisēm.

Lai gan laika gaitā abas iemanījušās sadzīvot ar jaunajām krūtī, abas ļoti cer, ka viņas tuvākajā laikā atradīs ķirurgu, kurš vecos implantus būs gatavs aizstāt ar jauniem un daudz lielākiem. Tiesa, tas esot ļoti dārgs prieks, bet naudiņas šādai procedūra viņām pagaidām nav.

"Mēs vēlamies vismaz divas reizes lielākas krūtis," skaidrojušas māsiņas. Tiesa, video noslēgumā Lūsija un Anna saviem faniem sniegušas ļoti vērtīgu padomu – pirms plastiskās operācijas veikt rūpīgu izpēti un neko nesasteigt.

Mediju un sabiedrības ievērību māsiņas izpelnījās pirms aptuveni trīs gadiem, kad viņas publiski paziņoja, ka ir apsēstas ar plastiskajām operācijām un dalās it visā. Lūsija un Anna apgalvoja, ka ne tikai guļ vienā gultā un mainās ar drēbēm, bet arī mīļotais vīrietis viņām ir kopīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!