Foto: Kadrs no video/Privātais arhīvs

Šova "Patiesības spogulis" spilgtākā pāra titulu līdz šim noteikti iemantojuši omulīgā Līga un viņas mīļotais Normunds. Kopš šova filmēšanas jau kāds laiciņš aizritējis, un izrādās – tas tiešām mainījis pāra dzīvi.

Latvija skaļi smejošo Līgu un Normundu, kuram izdevies tikt galā ar alkohola atkarību, iepazina šīs nedēļas sākumā, un abu stāsts izpelnījās plašu uzmanību. Ierasti vērtējums bija pretrunīgs – kamēr vieni klaigāja, ka TV ekrānos redzētais ir nebaudāms, citi pāri slavēja par uzdrīkstēšanos un patiesumu.

Līga un Normunds gan to visu laiž gar ausīm, un turpina vīt savu ģimenes ligzdiņu. "Delfi Izklaidei" brašā dāma atklāj, ka kopš dalības šovā viņi pat neesot strīdējušies, tā kā nožēlai šajā scenārijā nav vietas – par lēmumu piedalīties "Patiesības spogulī" viņa priecājas.

Televīzijas projektā pāris nemeklēja tikai palīdzību attiecību jautājumos. Liela problēma bija arī Līgas liekais svars, kas šova filmēšanas laikā saņēmis nepieciešamo "triecienu" un nu lēni un pakāpeniski turpina zust.

"Nu jau ir mīnus 17 kilogrami. Viss notiek," priecājas Līga, kuras svars šova sākumā pārsniedza 126 kilogramus. Ikdienā viņa turpina ievērot "Vitalitātes akadēmijā" apgūtās zināšanas par veselīgu ēdienkarti, bet visam klāt nākuši arī līnijdeju treniņi – tos Līga apmeklē divas reizes nedēļā.

Arī plāni par kāzām nav atmesti. Tiesa, līdz tām vēl nedaudz jāpagaida, jo, kā smej Līga, viņa ar Normundu precēsies tad, kad kleita derēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!