Foto: Vida Press
Jaunā skandālā izskanējis Holivudas aktrises Andželīnas Džolijas vārds. Tiek vēstīts, ka viņas vecākā dēla Medoksa (abi attēlā) adopcija bijusi negodīga – 2003. gadā tiesā iesniegti viltoti dokumenti, lai adopcijas procesu paātrinātu.

Kādas Kambodžas vietējās humānās palīdzības organizācijas darbinieks Mounhs Sarats aizvadītās nedēļas izskaņā izdevumam "The Sun" klāstījis, ka šobrīd 15 gadus vecā Medoksa adopcijas lietā izmantoti viltoti dokumenti.

51 gadu vecais vīrietis stāstījis, ka Džolija 2003. gadā vēlējusies paātrināt adopcijas procesu, kā arī nomainīt zēna vārdu. Sarats gribējis viņai palīdzēt un parakstījis tiesu dokumentus, kuros viņš norādīts kā puisēna tēvs.

Lai pierādītu savu vārdu patiesumu, vīrietis žurnālistiem nodemonstrējis adopcijas dokumentus, kas 2003. gadā iesniegti Batambongas provinces tiesā Kambodžā. Kā norāda "The Sun", tajos nudien Sarats dēvēts par Medoksa bioloģisko tēvu.
Foto: Vida Press

"Pēc tiesu dokumentiem sanāk, ka Medokss joprojām skaitās arī mans dēls. Andželīna nekad to visu tā arī nenokārtoja līdz galam," sacījis Sarats.

Tiesa, lai gan teorētiski Sarats skaitās Medoksa tēvs un viņam ar Džoliju ir dalītas aizbildniecības tiesības par zēnu, vīrietis ar aktrisi vairs neuztur nekādu kontaktu. "Es būtu ļoti priecīgs, ja viņa vairs nerādītos Kambodžā," norādījis Sarats.

Tiesa, nav zināms, vai Džolija bijusi informēta par Sarata rīcību un vai viņa lūgusi vīrietim viltot dokumentus.
Foto: Vida Press

Jāatzīmē, ka tolaik ASV izstrādāja stingrākus likumus par bērnu adopciju no Kambodžas, lai izslēgtu iespēju, ka mazuļi no bērnu namiem tiek nelegāli pārdoti turīgiem ārzemniekiem. Džolija ir mamma sešiem bērniem, no kuriem trīs ir adoptēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!