Foto: DELFI/Publicitātes foto/AP/Scanpix
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no spilgtākajiem un vairāk apspriestajiem tematiem.

Akmens atklāj patiesību par pirmdzimto: nezūd cerības atgūt zaudēto dēlu

Foto: Privātais arhīvs
Amerikā dzīvojošā fitnesa modele Karīna Smita (Akmens) pērnā gada oktobrī
kļuva par māmiņu meitai Sofijai
. Lai gan vairums cilvēku uzskata, ka meitenīte ir Karīnas pirmdzimtais bērns, izskanējušas arī runas, ka no iepriekšējām attiecībām viņai ir dēls. Līdz šim fitnesa modele bija vairījusies par to runāt publiski, taču tagad ir pienācis brīdis, kad viņa ir nolēmusi atklāt patiesību.

Lasīt vairāk

Prestiža graušana vai joks: kas nogāja greizi ar 'Olu' policijas video

Foto: Publicitātes foto/F64

Šonedēļ pašmāju izklaides lauciņā pamatīgu troksni sacēla grupas "Olas" un dziedošā policista Nikolaja Puzikova pirmais kopīgais veikums – dziesma "Policists", kam sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju (RPP) bija tapis arī videoklips.

Lasīt vairāk

Foto: Kultūras gardēži pulcējas 'Lielās mūzikas balvas' ceremonijā

Foto: DELFI

Otrdienas, 7. marta, vakarā Latvijas Nacionālajā operā norisinājās "Lielās mūzikas balvas 2016" pasniegšanas svinīgā ceremonija, kuru plašā pulkā apmeklēja arī pašmāju kultūras gardēži.

Lasīt vairāk

Par sensāciju kļūst jaunā 'Coca Cola' reklāma

Foto: Kadrs no video

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika publiskots jaunais dzirkstošā dzēriena "Coca Cola" reklāmas video, kas raisījis plašas diskusijas un kļuvis par virtuālās pasaules sensāciju.

Lasīt vairāk

Skandāls Krievijas TV šovā: žūrija aizvaino invalīdu

Foto: Kadrs no video

Lielu rezonansi radījis Krievijas Pirmā kanāla talantu šova "Минута славы" ("Minūte slavas") jaunākais raidījums – tajā populārā aktrise un režisore Renāta Ļitvinova neviļus aizvainojusi vienu no dalībniekiem un izpelnījusies asu sabiedrības nosodījumu.

Lasīt vairāk

Kombuļu Inese sākusi tiesāties ar bijušo vīru

Foto: DELFI

Negaidītu vēsti sarūpējusi tautā iemīļotā skatuves māksliniece Kombuļu Inese – kopš šī gada sākumā piedzīvotās šķiršanās no itāļa Paskvāles Adario populārā dziedātāja no liekas uzmanības centusies vairīties, bet tagad tapis zināms, ka viņa sākusi tiesāties ar bijušo vīru Ēriku (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Šaubu ēna pār 'Eirovīziju': Krievijā diskutē par konkursa boikotu

Foto: AP/Scanpix

Saskaņā ar starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" nolikumu līdz 13. martam visām valstīm ir jāpaziņo savi pārstāvji muzikālajā sacensībā. Lielākā daļu valstu to jau ir izdarījušas, bet Krievija ar lēmumu vilcinās.

Lasīt vairāk

Populārākās stila kļūdas, ko pieļauj sievietes Latvijā

Foto: Shutterstock

Modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs ir viens no TV3 pārvērtību šova "Gatava pārvērtībām" stilistiem, kura drosmīgos komentārus nācies uzklausīt ne vienai vien sievietei. Viņš uzskata, ka daiļā dzimuma pārstāvēm vienmēr ir labi jāizskatās, un, pavērojot Latvijas sieviešu ģērbšanās paradumus, stilists ir pamanījis dažas ne visai apmierinošas tendences.

Lasīt vairāk

Foto: Seksīga Lee parāda pašu intīmāko ķermeņa vietiņu

Foto: instagram.com/lenaushakova89/

Dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Ušakova jeb Seksīga Lee (attēlā) šonedēļ metusi kaunu pie malas un beidzot parādījusi sava ķermeņa pašu noslēpumaināko zonu.

Lasīt vairāk

Noslēpumainā Vera, kura Ukrainā savaldzināja Marku Rivu

Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ populārais pašmāju izpildītājs Markus Riva fanu vērtējumam nodeva jaunāko veikumu, klipu dziesmai "Девушка с глянца", kurā kopā ar dziedātāju redzama arī kāda ukraiņu daiļava.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!