Foto: Vida Press

Pēc februāra izskaņā Losandželosā notikušās "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas cilvēki metās izsmiet aktrises Nikolas Kidmenas neparasto aplaudēšanas veidu, un beidzot arī pati kinozvaigzne paskaidrojusi, kas īsti tovakar noticis.

Atgādinām, ka mediju un interneta jokdaru uzmanību Kidmena "Oskaru" ceremonijā pievērsa ar to, kā aplausu laikā turēja pirkstus – viņa tos manierīgi bija atšāvusi, tādējādi liekot cilvēkiem jautāt, vai slavenā aktrise maz zina, kā īsti ir jāsit plaukstas.

Tagad aktrise, kura dīvainās plaukšķināšanas dēļ pat tika salīdzināta ar roni, paskaidrojusi, ka tā rīkojusies dārga dizainera Harija Vinstona gredzena dēļ, kas bijis viņas pirkstā.

"Tas bija patiešām dīvaini, un es pie sevis domāju: "Ak dievs, es tiešām vēlos aplaudēt!"," radiošovā "KIIS FM's Kyle And Jackie O" atklājusi aktrise. Viņa labi sapratusi, ka nedrīkst neaplaudēt, jo tas radītu liekus jautājumus, tāpēc izvēlējusies vidusceļu – situsi plauksta, saudzējot dārgo rotaslietu.

"Es aplaudēju, un tas bija patiešām sarežģīti, jo man bija tas milzīgais gredzens, kurš nepieder man pašai, un es ļoti baidījos to sabojāt," skaidrību ieviesusi Kidmena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!