Foto: LETA/Vida Press

Savu fanu sirdis satraucis Ņujorkas "Knicks" latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis – viņš paudis simpātijas kādai pievilcīgai "Instagram" modelei, liekot cilvēkiem mesties minējumos, vai kādai beidzot izdevies savaldzināt iekārojamo basketbola zvaigzni.

Porziņģis uzmanību meitenei apliecinājis ļoti mūsdienīgā veidā – viņš Abigailas Rečfordas "Instagram" profilā pie kādas no daiļavas fotogrāfijām komentāru sadaļā ievietojis divus izteiksmīgi izbolītu acu pārus.

Vēl lielāku satraukumu radījis fakts, ka Abigaila komentāros atbildējusi Porziņģim – viņa savā komentārā sūtījusi viņam divas actiņas un virtuālas lūpiņas.

Ziņa par abu "Instagram" flirtu strauji izplatījusies ASV medijos un Ņujorkas "Knicks" fanu vidū, kuri metušies uzmundrināt jauno puisi. Tiesa, ir arī tādi, kuri jauno spēlētāju brīdina uzmanīties no efektīgās daiļavas.

Foto: Privātais arhīvs
Līdz šim intervijās Porziņģis ir maz runājis par savu privāto dzīvi, lielāku uzsvaru vienmēr liekot uz karjeru un tās attīstību, tāpēc šādi – kaut arī virtuāli – uzmanības apliecinājumi kādai daiļā dzimuma pārstāvei pamatīgi sašūpojuši Porziņģa fanu aprindas.
Internetā atrodamā informācija liecina, ka 25 gadus vecā Abigaila ir sociālo tīklu zvaigzne, glamūra modele un aktrise. Viņas panākumu kontā ir arī fotografēšanās tādiem izdevumiem kā "Esquire", "Maxim" un "Playboy", bet pirms nepilniem diviem gadiem viņa sarīkoja, iespējams, visu laiku seksīgāko pidžamu ballīti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!