Foto: Vida Press
ASV prezidents Donalds Tramps un viņa ģimene šobrīd atrodas slavas virsotnē. Tiesa, mediju un sabiedrības interese nav rimusi arī par bijušo valsts vadītāju Baraku Obamu un viņa tuviniekiem. Īpaši jāizceļ politiķa vecākā meita Malija (attēlā) – viņas gaitām prese seko līdzi ļoti rūpīgi.

Aizvadītā gada vasarā Malija atzīmēja 18 gadu jubileju. Pērn viņa arī absolvēja vidusskolu, un vecāki apstiprinājuši, ka viņa mācības šogad turpinās Hārvardā.

Kā vēsta ārzemju mediji, Malija šomēnes Ņujorkā uzsākusi praksi pie pazīstamā kino producenta Hārvija Veinšteina. Viņa sieva, dizainere Džordžīna Čepmena publiski uzslavējusi Obamas meitas centību.

"Viņa ir ļoti gudra meitene. Manuprāt, viņa strādā ļoti cītīgi," intervijā izdevumam "Hello!" sacījusi Veinšteina sieva.

Tiesa, bijušā ASV prezidenta meitai nākas saskarties ar kādu ne visai patīkamu slavas ēnas pusi – pie Malijas darbavietas regulāri dežūrē vairāki paparaci, kas cītīgi iemūžina teju katru viņas soli.

Savukārt tabloīdiem labpatīk okšķerēties Obamas vecākās meitas privātajā dzīvē, un slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi steidz vēstīt, ka Malija nelielā draugu kompānijā nesen atpūtusies Aspenā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!