Foto: Instagram.com/madonna/
Dziedātājas Madonnas ģimenē šomēnes bija pieaugums – viņa kļuva par mammu adoptētajām dvīņu meitenītēm Esterei un Stellai (abas attēlā) no Malāvijas. Mūziķe publiski palepojusies ar savām piemīlīgajām meitām.

Februāra sākumā tapa zināms, ka Malāvijas augstākā tiesa dziedātājai devusi atļauju adoptēt dvīnes, kurām šovasar apritēs pieci gadiņi. Abas jau pārvākušās dzīvot pie Madonnas.

Šonedēļ mūziķe ar sociālo tīklu starpniecību sniegusi iespēju nedaudz palūkot, kā abas māsiņas iedzīvojušās. Madonna publicējusi aizkustinošu video, kurā Stella un Estere dzied, kā arī foto, kurā dvīnes pozē saskaņotas drēbēs.

Atgādinām, ka meitenīšu bioloģiskā mamma nomira drīz pēc dzemdībām. Savukārt Madonna ar piemīlīgajām dvīnēm iepazinās aizvadītajā vasarā, kad kopā ar ģimeni viesojās bērnu namā, kurā māsas dzīvoja.

Tagad Madonna kļuvusi par sešu bērnu māti. Viņai ir divas bioloģiskās atvases – meita Lurdesa un dēls Roko. Tāpat dziedātājai ir divi no Malāvijas adoptēti dēli Deivids Bands un Mērsijs Džeimss.

Today's Blessing brought to you by Adidas! ⭐️🌟😂🌈🌈🎉🎉🌼🌼💝💝😂🙏🏻

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 21, 2017 at 9:20am PST

A little night Music.........,,🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️😂💘🌸🙏🏻

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 18, 2017 at 5:50pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!