Foto: Picture Agency

Svētdienas, 19. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā varējām sekot līdzi konkursa "Supernova" pusfinālam, kurā astoņi dalībnieki mērojās spēkiem par četrām vietām finālā.

"Supernovas" finālam kvalificējās "Triana Park" ar dziesmu "Line", kas tika atzīta par pusfināla uzvarētāju. Viņiem pievienojās "My Radiant You", The Ludvig un Santa Daņeļeviča.

Aiz strīpas šoreiz palika Linda Leen, grupa "Franco Franco", pirmā ceturtdaļfināla uzvarētājs Lauris Valters un Miks Dukurs.

Arī šajā pārraidē dalībniekus vērtēja gan skatītāji, gan žūrijas komisija, kurai bija pievienojies arī ārzemju eksperts – Petri Manonens no ierakstu kompānijas "Universal Music Group" (Somija), kurš kopā ar kompānijas "A&R" departamentu piedalījās "Supernova 2017" dziesmu atlasē.

To, kurš no finālā iekļuvušajiem dalībniekiem dosies uz "Eirovīzijas" dziesmu konkursu, kas šogad norisināsies Ukrainā, uzzināsim jau 26. februārī. Atgādinām, ka finālā izpildītāju likteni lems vairs tikai skatītāji.

Līdz 23. februāra pulksten 23.59 savu favorītu iespējams atbalstīt arī "Delfi" simpātiju balsojumā, kurā cīņu turpina vairs tikai četri finālā iekļuvušie dalībnieki. Viņi, starp citu, pirmajā balsojuma nedēļā no pusfināla astoņnieka arī guvuši lielāko "Delfi" lasītāju atbalstu. Balsojuma uzvarētājs saņems 5000 eiro vērtu reklāmas kampaņu portālā "Delfi".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!