Foto: Publicitātes foto/Picture Agency/DELFI
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no visvairāk apspriestajiem tematiem.

Par blondu un par brūnu: 'dīvāna eksperti' izsmej Lindu Leen

Foto: Picture Agency
Svētdienas, 5. februāra, vakarā Latvijas Televīzijā tika dots starts cīņai par ceļazīmi uz "Eirovīziju", un starp pirmā ceturtdaļfināla dalībniekiem lielāko kņadu skatītāju vidū radīja dziedātāja
Linda Leen
(attēlā).

Lasīt vairāk

Aina Poiša piedzīvojusi kardinālas pārvērtības

Foto: LETA/Publicitātes foto

Pavisam drīz TV3 skatītāju novērtējumam tiks sniegts attiecību šovs "Patiesības spogulis". Tajā aktīvi rosīsies arī psihoterapeite un dažādu televīzijas raidījumu vadītāja Aina Poiša (attēlā), kura piedzīvojusi pārsteidzošas vizuālās pārvērtības.

Lasīt vairāk

Traģiski slaveno 'Playboy' modeli Smitu pieminot: neredzēti foto no viņas kāzām

Foto: Vida Press

Šonedēļ apritēja desmit gadi, kopš pāragri aizsaulē devās viena no pasaulē populārākajām "Playboy" modelēm – 1993. gada "zaķītis" Anna Nikola Smita. Pieminot viņas īso, bet spilgto mūžu, publiskoti līdz šim neredzēti foto no modeles un viņas otrā vīra laulībām.

Lasīt vairāk

Romantiski foto: Rajecka ar vīru ballējas uz prāmja

Foto: DELFI

Kamēr daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki no Latvijas ziemas bēg uz siltajām zemēm, dziedātāja Olga Rajecka ar laulāto draugu Ivo (abi attēlā) aizvadītajās brīvdienās devās tuvākā atpūtā – viens no Latvijas šovbiznesa populārākajiem pāriem mēroja ceļu uz Stokholmu.

Lasīt vairāk

Cīņa par ceļazīmi uz 'Eirovīziju': zināmi pirmie pusfinālisti

Foto: Picture Agency

Svētdienas, 5. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā startēja konkurss "Supernova", kura galvenā balva ir ceļazīme uz "Eirovīziju" Ukrainā, un jau tika noskaidroti pirmie četri, kas cīņu turpinās pusfinālā.

Lasīt vairāk

No braukšanas dzērumā līdz apskaidrībai: latvietis pieteicies Sibīrijas 'Bada spēlēm'

Foto: Privātais arhīvs

Jau šovasar Sibīrijā plānots realizēt vēl nebijušu projektu "Game 2: Winter" – 15 vīrieši un 15 sievietes tiks izsēdināti Sibīrijas taigā, kur viņiem būs jāizdzīvo deviņus mēnešus. Skarbajai sacensībai, kas jau nodēvētas par "Bada spēlēm" krievu stilā, pieteicies arī 33 gadus vecais Raimonds Millers (attēlā).

Lasīt vairāk

Pusaudzis, kurš mainīja 'Supernovas' noteikumus: The Ludvig

Foto: DELFI

Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" dalībniekam The Ludvig jeb īstajā vārdā Jēkabam Ludvigam Kalmanim ir tikai 16 gadu, taču viņš ir gatavs bērnībā redzēto sapni par lielu skatuvi un tūkstoš skatītājiem pārvērst realitātē. Ludvigs komponē jau no 11 gadu vecuma, un arī viņa "Supernovas" dziesma "I'm In Love With You", ar kuru puisis cer iegūt ceļazīmi uz "Eirovīziju", ir tapusi guļamistabā pie paša klavierēm.

Lasīt vairāk

Stethema daiļā līgava ar atklātu foto paziņo par grūtniecību

Foto: Vida Press/Instagram.com/rosiehw/

Priecīgus jaunumus saviem atbalstītājiem paziņojusi asa sižeta filmu zvaigznes Džeisona Stethema līgava, "Victoria's Secret" apakšveļas modele Rouzija Hantingtona-Vaitlija (attēlā). Pāris ir sava pirmdzimtā bērniņa gaidībās.

Lasīt vairāk

Foto: Valdzinošā Juta bauda brīvdienas Taizemē

Foto: instagram.com/jutavaldmane/

Saviem daudzajiem "Instagram" sekotājiem patīkamu pārsteigumu atkal ir sagādājusi permanentā grima meistare un fitnesa entuziaste Juta Valdmane (attēlā). Gaišmatainā daiļava ir devusies uz Taizemi, un tur tapušajiem kadriem viņa labprāt dalās arī sociālajā tīklā.

Lasīt vairāk

Krāšņi foto: Samanta Tīna atpūšas Ēģiptē

Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājai Samantai Tīnai pērnais gads un šī gada iesākums bija ļoti darbīgs. Skatuves māksliniece sev pievērstās uzmanības laurus plūca gan dzimtenē, gan pie kaimiņiem Lietuvā, bet nesen Samanta devusies atpūtā uz Ēģipti.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!