Foto: Privātais arhīvs
Astoņpadsmit gadus vecā rīdziniece Silvija Anna Kaufmane modeles gaitas uzsāka pavisam nesen – pērnā gada vasarā. Vēlēšanās savā īpašumā iegūt skaistas fotogrāfijas un nejauši izlasīts fotogrāfa sludinājums Silvijai sniedza iespēju savu fotografēšanās talantu parādīt starptautiskā vidē.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" jaunā meitene pastāsta, ka vēl mācās vidusskolā, taču paralēli mācībām jau paguvusi piedalīties vairākās fotosesijās Amerikā, Zviedrijā, Norvēģijā un Dānijā, un, lai labāk iekļautos starptautiskajā vidē, vidusskolniece pieņēmusi profesionālo pseidonīmu Silvy Sirius.

Silvijai fotografēties paticis jau bērnībā, savulaik iemēģināta arī prasme staigāt pa mēli, pie kuras modele atkal plāno atgriezties pēc vidusskolas beigšanas. Par savas karjeras sākumu meitene var pateikties ieraudzītajam sludinājumam. Pirmā fotosesija notika Latvijā un bija tik veiksmīga, ka Silvijai tika piedāvāts kļūt par starptautisku modeli. Meitene lepojas, ka "piedāvājumi birst kā no pārpilnības raga".

"Tas ir ļoti interesants darbs, taču tikai no malas liekas, kas tad tur ir – fotografēties. Taču tas ir ļoti atbildīgs un arī smags darbs. Vienmēr vēlos, lai fotogrāfijas sanāktu profesionālas," uzsver Silvija, kura nāk no četru bērnu ģimenes – viņai ir divi brāļi un māsa.

Jaunā modele ir vēl tikai sava ceļa sākumā, taču viņa ir gatava ieguldīt daudz pūļu, lai izveidotu pazīstamas modeles karjeru.

"Vienmēr savus sapņus ir jārealizē darbos. Kā tautas parunās saka – ja pa durvīm dzen laukā, tad jātiek iekšā pa logu. Tas, protams, ir pārspīlēti, bet ar neatlaidību, smagu darbu dzīvē var daudz sasniegt," "Delfi Izklaidei" teic jaunā latviešu modele Silvija, kuras gaitām var sekot līdzi arī viņas "Instagram" profilā.

🌺

A post shared by Silvy Sirius (@silvy_sirius) on Mar 8, 2017 at 1:11pm PST

A post shared by Silvy Sirius (@silvy_sirius) on Mar 9, 2017 at 4:10am PST

I'm not afraid of anything Photo by @felix.studio

A post shared by Silvy Sirius (@silvy_sirius) on Feb 27, 2017 at 5:34am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!