20. janvārī beidzās Baraka Obamas prezidentūras termiņš. ASV prezidenta pienākumus tagad pilda Donalds Tramps, savukārt Obama kopā ar sievu Mišelu devies pelnītās brīvdienās.

Janvāra izskaņā ārvalstu mediji steidza ziņot, ka Obama pēc astoņiem Baltajā namā pavadītiem gadiem savā pirmajā atvaļinājumā devies uz Karību salām.

Tapa zināms, ka bijušais ASV prezidents un viņa sieva Mišela apmetušies britu miljardierim, "Virgin Group" dibinātājam seram Ričardam Brensonam piederošā atpūtas kompleksā.

Šonedēļ atklātībā nonākuši foto, kas apliecina – Obama šobrīd dzīvi izbauda ar pilnu krūti. Brensons savā oficiālajā blogā padalījies ar vairākiem mometuzņēmumiem, kuros iemūžināts, kā bijušais ASV prezidents apguvis kaitošanu.

Kā vēstījis Brensons, viens no pirmajiem stāstiem, ko viņam Obama izklāstījis, ierodoties Karību salās, bijis par viņa pēdējo sērfošanas pieredzi. Bijušais prezidents sacījis, ka pēdējoreiz uz dēļa uzkāpis pirms astoņiem gadiem Havaju salās.

"Nākamos astoņus gadus viņam nebija iespēja sērfot, izbaudīt ūdens sportus un darīt daudz citu lietu, kas viņam tik ļoti patika," vēstījis Brensons.

Britu miljardieris nolēmis, ka beidzot pienācis laiks Obamam iemācīt kaitot, un abi pat sarīkojuši visnotaļ amizantas derības – kurš ilgāk spēs noturēties uz dēļa, neiekrītot ūdenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!