Foto: Picture Agency

Svētdienas, 5. februāra, vakarā Latvijas Televīzijā tika dots starts cīņai par ceļazīmi uz "Eirovīziju", un starp pirmā ceturtdaļfināla dalībniekiem lielāko kņadu skatītāju vidū radīja dziedātāja Linda Leen (attēlā).

Linda uz konkursa "Supernova" skatuves kāpa pēdējā – ar 11. kārtas numuru,– un līdz ar viņas parādīšanos uz skatuves sociālie tīkli gluži vai uzsprāga, jo daudziem bija viedoklis ar pieredzes bagātās mākslinieces tēlu un vizuālajām pārvērtībām.

Dziedātāja cīņai par žūrijas un skatītāju simpātijām bija gatavojusies nopietni un pārsteidza gan ar gariem, gandrīz platīnblondiem matiem, gan interesantu tērpu, ko vēl iespaidīgāku darīja vizuāli smagās rotas, bet vislielāko izbrīnu daudziem skatītājiem radīja Lindas sejas krāsa.

Ne viens vien bija vīlies arī viņas priekšnesumā, kritizējot gan pašu kompozīciju un tās atbilstību "Eirovīzijas" konkursam, gan vokālo sniegumu, tomēr tas nekavēja Lindas Leen iekļūšanu pusfinālā. Tiesa, nav zināms, vai viņa bija skatītāju vai žūrijas izvēle, jo šogad "Supernovas" balsojuma rezultāti tiks atklāti tikai pēc fināla pārraides.

Atgādinām, ka no 11 konkursa "Supernova" pirmā ceturtdaļfināla dalībniekiem pusfinālā iekļuva četri – kopā ar Lindu Leen 19. februārī uz skatuves kāps Lauris Valters, grupa "Franco Franco" un Miks Dukurs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!