Foto: Instagram.com/laurisreiniks/

Ar skaistiem un iedvesmojošiem foto savus fanus iepriecinājis pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) – viņš kuplā draugu pulkā nesen devies ceļojumā uz Kubu.

Pats Reiniks, kurš nu jau atgriezies Latvijā, ceļojumu uz eksotisko zemi nodēvējis par "bez-interneta brīvdienām". Tiesa, ierobežotā piekļuve globālajam tīmeklim mūziķim tomēr nav bijis šķērslis sava "Instagram" foto bloga sekotājiem atrādīt savas gaitas.

"Fotogrāfiem Havana ir īsta pērle, kura iesprūdusi laikā, bet runā katrs stūrītis un māja. Nobružāta un krāsaina. Havana ir skaista šmule, kura grib, bet nevar sakopties. Sākumā ir šoks, to redzot, bet pēc tam tu to pieņem un vizualizē, kā izskatītos, ja visu savāktu un uzfrišinātu," pie viena no publicētajiem foto vēstījis Reiniks.

Kā savus fanus informējis dziedātājs, ceļojumā viņš devies kopā ar vēl 13 latviešiem, kuru vidū bijuši arī viņa vecāki Dace un Artūrs, horeogrāfs Agris Daņiļevičs un citi viņa draugi.

Reinika un viņa draugu piedzīvojumi bijuši visnotaļ raibi – tūristi baudījuši šīs zemes kolorītu un kultūru, kā arī priecājušies par patīkamajiem laika apstākļiem un peldēm kopā ar delfīniem.

Jāatzīmē, ka Reinis Kubā ļāvies arī nelielām vizuālajām pārvērtībām, kas iemūžinātas uzjautrinošā video.

"Sajutos noaudzis, noriskēju un ieskrēju Havanas frizētavā, kas principā bija darba galds kāpņu telpā. Meistars Haviers un viņa mašīnīte ar mani tika galā rekordlaikā – sešās minūtēs. Bez īpašām ceremonijām un proporciju veidošanas.

Vajag īsākus? Tātad griežam visus īsākus. Samaksāju piecus eiro. Galva bišku pēc bumbiera izskatījās pēc tam, bet pārējie vispār nepamanīja, ka es biju pie friziera," savus piedzīvojumus atspoguļojis Reiniks.

Atrasts telefonā. Sajutos noaudzis, noriskēju un ieskrēju Havanas "frizētavā", kas principā bija darba galds kāpņu telpā. Meistars Haviers un viņa mašīnīte ar mani tika galā rekordlaikā - 6 minūtēs. Bez īpašām ceremonijām un proporciju veidošanas. Vajag īsākus? Tātad griežam visu īsāku. Samaksāju 5 euro. Galva bišku pēc bumbiera izskatījās pēc tam, bet pārējie vispār nepamanīja, ka es biju pie friziera, paldies 😃 Bet kopumā bija ok, lai gan biju nolēmis nodzīt uz nulli, ja būs garām... / Only in Havana. Took a risk and got my hair cut in 6 minutes. Paid 5 Euros. That's record fast. Javier at his barber shop which was basically a work table in a hallway used his machine as an automat. Forget about proportions. You want shorter? Ok, let's just cut the whole thing shorter 😎 And he did his job. My head looked a little bit like a pear after but at least I didn't have to go bald as I planned in case of a disaster. 😜 #hairstyles #barbershop #havana #cuba #luxurylifestyle

A video posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on Jan 27, 2017 at 3:22am PST

Šis puisis Havanas centrā stāvēja un vienkārši pozēja. Ar lepnumu. Nē nu ok, katrs var darīt ko grib, kamēr nesāpina citus, bet mēs tikai nevarējām iebraukt, kāda ir viņa treniņu un maltīšu programma. Nu, mani sportiskie un atlētiskie sekotāji, vārds jums! Kas tas ir un kā pie tā tikt? (Es it kā nojaušu 🙃) / This guy was simply standing and posing in a middle of Havana city center. With pride. It's fine, everybody can do whatever they want as long as they don't hurt others but we simply couldn't figure out his training and meal plan. Well, my sporty and athletic followers it's time to speak up. What is it and how to get it? (I kinda suspect..😜) #havana #cuba #skippedlegday #whatisthis #fitness #awkward #confused #beznosodijuma #peopleoftheworld #muscle #giantbiceps #realorfake #believeitornot

A photo posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on Jan 30, 2017 at 9:47am PST

🏊Holà! #nofilter #cuba #varadero #carribeansea #beautifulbeach #turquoise #sea

A video posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on Jan 26, 2017 at 9:14am PST

Labrīt! Good morning! Buenos dias! Fotogrāfiem Havana ir īsta pērle, kura iesprūdusi laikā, bet runā katrs stūrītis un māja. Nobružāta un krāsaina. Havana ir skaista šmule, kura grib, bet nevar sakopties. Sākumā ir šoks to redzot, bet pēc tam tu to pieņem un vizualizē, kā izskatītos, ja visu savāktu un uzfrišinātu. P.S. Man baigi patīk tā zaļā mašīnas krāsa. 😎/ Havana is a real pearl for photographers. Stuck in a time, but every corner and house seem to speak. Wornout and colorful. Havana is a beautiful but messy chick who wants to get her shit together but can't. At first it shocks but then you accept it and work your imagination on how everything would look fixed and brushed up. P.S. I totally love that green color of the car. 😎#havana #cuba #vintagecar #oldcar #capitolium #habana #streetsofhavana

A photo posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on Jan 24, 2017 at 8:30pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!