Foto: Vida Press

Kopš brīža, kad tapa zināms, ka šķirtus ceļus nolēmuši iet par Holivudas paraugpāri dēvētie aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits, viens no apspriestākajiem tematiem ir – kā pēc laulības šķiršanas tiks dalītas aprūpes tiesības par bērniņiem. Pagaidām atvases dzīvo kopā ar savu mammu.

Janvāra sākumā tapa zināms, ka Pits un Džolija panākuši kompromisu – aktieri un viņu advokāti parakstījuši vienošanos, ka šķiršanās lietā turpmāk tiks saglabāta konfidencialitāte, lai aizsargātu bērnu un ģimenes privātumu.

Tiesa, netrūkst anonīmu avotu, kas tabloīdiem piegā ziņas, ka Pits un Džolija joprojām nespēj vienoties, kā tiks dalītas aprūpes tiesības par sešiem bērniem, no kuriem trīs ir pāra bioloģiskās, savukārt trīs – adoptētās atvases.

Kamēr pasaulei nākas mocīties neziņā, sensāciju mednieki ar kamerām ir uzdevuma augstumos un laiku pa laikam tiek pie kadriem, kas apliecina – bērni joprojām bauda savas mammas sabiedrību.

Janvāra sākumā paparaci Džoliju ar bērniem piefiksēja kādā slēpošanas kūrortā Kolorādo. Savukārt aizvadītās nedēļas nogalē aktrise ar savām atvasēm, dvīņiem Vivjenu un Noksu, manīta Malibu. Ārzemju mediji vēsta, ka trijotne miesassarga uzraudzībā devusies iepirkties uz apģērbu veikaliņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!