Foto: Publicitātes foto

Ik pa laikam sabiedrībā pazīstamas personas izmanto sociālos tīklus, lai plašākai auditorijai izstāstītu savas dzīves atziņas un iekšējos pārdzīvojumos. Šonedēļ šo iespēju ir izmantojusi modes blogere un "Instagram" modele Agnija Grigule (attēlā centrā), kura publicējusi atzīšanos par bērnībā pārdzīvoto.

Publicētajā foto, kuru Agnijas konta sekotāji pagaidām novērtējuši ar vairāk nekā trīs tūkstošiem "patīk", modes blogere pozē baltā krekliņā, uz kura rakstīts "siržu lauzēja". Savukārt bildei pievienotajā komentārā viņa raksta, ka vēlas pateikties sociālajiem medijiem un digitālo fotogrāfiju fenomenam, kurš viņu padarījis pašpārliecinātu.

"Agrāk es jutos neglīta, un puišiem es nepatiku, jo es biju ļoti puiciska. Man jau kopš dzimšanas ir bijušas ļoti biezas un tumšas uzacis – visi mani sauca par mežcirtēju vai Leonīdu Brežņevu," pret saviem "Instagram" sekotājiem vaļsirdīga ir Agnija.

Savā ierakstā jaunā sieviete atklāj arī to, ka vienaudžu attieksmi tik ļoti pārdzīvojusi, ka pat apsvērusi iespēju meklēt traģisku risinājumu.

"Es ļoti daudz raudāju, kā arī domāju par pašnāvību. Bet tad sāku publicēt savus foto sociālajos medijos un sapratu, ka daudziem cilvēkiem patīk mans fotogrāfiju stils. Vēlāk modes pasaulē es sāku sevi pieņemt arvien vairāk un vairāk," vēsta Grigule.

Ieraksta nobeigumā Agnija aicina citus sevi pieņemt un neļaut sliktajiem komentāriem un cilvēkiem sevi negatīvi ietekmēt, kā arī pateicas par atbalstu.

"Mīliet sevi! Un paldies visiem maniem sekotājiem. Jūs man sniedzat laimi un spēku," atzīsta par pirmo Latvijas "Instagram" modeli dēvētā meitene.

actually i want to say thanks to social media and digital photography for making me self-confident. before i felt ugly, boys didn't like me because i was very *boyish*. i have very thick and black eyebrows since birth and everyone called me *wood chopper* or Leonid Brezhnev... 😳🤦🏽‍♀️🌲⛏ i was crying a lot, also thinking about suicide, but then when i started to post pictures of myself on social media and a lot of people started to like my taste in photography, later in fashion, i started to accept myself more and more. all i wanted to say with this - accept yourself and don't negative comments and people bring you down! love yourself! ❤ and thank you all for following me! it gives me happiness and strength! ❤🐰

A photo posted by a g n i j a (@agnijagrigule) on Jan 23, 2017 at 11:20am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!