Foto: LETA
Sestdien, 21. janvārī, Ventspilī noslēgsies Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptauja "Muzikālā banka 2016", un starp 15 fināla kompozīcijām iekļuvusi arī "Līvu" un Buka izpildītā "Pēdas uz palodzes". Diemžēl uz skatuves "Līvu" līderi Ainaru Virgu neredzēsim.

Piektdienas vakarā "Līvi" un Buks uzstājās Rīgā, koncertbārā "Laternu stundā". Arī šī pasākuma apmeklētājiem leģendārā ģitārista sniegumu klātienē nebija iespējams baudīt, kas dažus no kvēlākajiem grupas faniem ļoti apbēdināja.

Arī "Muzikālās bankas" fināla koncertā Buks un "Līvi" uzstāsies bez Virgas.

"Ainars nebūs šovakar, jā. Viņš ir apslimis un diemžēl nevar pievienoties mums, bet domās mēs esam ar viņu. Domāju, ka viņš ir arī ar mums," "Delfi Izklaidei" pēc ierašanās Ventspils Olimpiskajā centrā skaidroja Buks.

Jautāts, vai skatītāji nebūs vīlušies, Buks norāda uz nepielūdzamajiem apstākļiem.

"Tā gadās, kā saka. Tā gadās, tā gadās. Dzīve ir dzīve, tajā neko nevar zināt. Šodien tu esi te, bet rīt jau vari būt kur citur," filosofiski noskaņots bija Virgas skatuves partneris.

Jau vēstīts, ka šogad mainīti "Muzikālās bankas" uzvarētāja izvēles noteikumi. Līdz 15. janvārim bija iespēja balsot par 15 finālā iekļuvušajām dziesmām. Šis un žūrijas ekspertu komisijas vērtējums sastādīs 50% no kopvērtējuma, bet atlikušo pusi veidos balsojums tiešraides laikā, kas notiks pirmo reizi aptaujas vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!