Piektdien, 20. janvārī, notikušo ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurāciju noslēdza balle, kuras neatņemama sastāvdaļa ir valsts pirmā pāra deja.

Melānija, kura bija tērpusies oriģināla piegriezuma kleitā, un jaunais ASV prezidents pirmo deju izpildīja leģendārās kompozīcijas "My Way" pavadījumā, kas, starp citu, Frenka Sinatras izpildījumā skanēja arī 1961. gada inaugurācijas ballē, kad par prezidentu kļuva Džons Ficdžeralds Kenedijs.

Ārvalstu mediji ziņo, ka ASV pirmās lēdijas ziloņkaula krāsas balles tērpu ar atkailinātajiem pleciem darinājis dizaineris Ervs Pjērs, bet pati Melānija līdzdarbojusies kleitas tapšanā.

Lai gan lielākā uzmanība inaugurācijas ballē tika pievērsta Melānijai, arī Trampa vecākās meitas Ivankas kleita izpelnījās gana lielu ievērību – viņa bija izvēlējusies venecuēliešu izcelsmes amerikānietes Karolīnas Hereras dizainētu mirdzošu, augumam cieši pieguļošu kleitu.

Amerikāņu preses izdevumu aptaujātie stila eksperti Trampa ģimenes dāmu stilu vērtējuši atzinīgi, salīdzinot Melāniju gan ar Žaklīnu Kenediju, gan Nensiju Reigani, kuras ierindojas starp amerikāņu stila ikonām.

Jau vēstīts, ka inaugurācijas dienas pasākumus Melānija aizvadīja Ralfa Lorēna darinātā gaiši zilā kleitā ar frakas tipa piegriezuma žaketīti, un arī par šo tērpu viņa saņēma stila ekspertu uzslavas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!