Foto: DELFI

Sestdien, 21. janvārī, Ventspilī noslēgsies Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptauja "Muzikālā banka", un jau piektdien sākusies aktīva gatavošanās lielajam fināla koncertam.

Piektdienas pēcpusdienā Ventspilī sāka ierasties finālā iekļuvušo dziesmu izpildītāji, lai izmēģinātu skatuvi Ventspils Olimpiskajā centrā.

Bija paredzēts, ka starp pirmajiem uz skatuves kāps Intars Busulis, bet viņš ir aizkavējies ārzemju ceļojumā. Tāpat uz mēģinājumu piektdien nepaguva Samanta Tīna, kura mēroja ceļu no Viļņas.

Tas gan nemazināja gatavošanās rosību, un skatuvi iemēģināja Ivo Fomins, Justs, Antra Stafecka ar saviem duetu partneriem Andri Ērgli un grupu "Otra puse", Markus Riva un citi, kuru izpildītās kompozīcijas pērn iemantojušas radio klausītāju simpātijas.

Jau vēstīts, ka šogad mainīti "Muzikālās bankas" uzvarētāja izvēles noteikumi. Līdz 15. janvārim bija iespēja balsot par 15 finālā iekļuvušajām dziesmām. Šis un žūrijas ekspertu komisijas vērtējums sastādīs 50% no kopvērtējuma, bet atlikušo pusi veidos balsojums tiešraides laikā, kas notiks pirmo reizi aptaujas vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!