Trešdien, 18. janvārī, Losnadželosā notika "People's Choice Awards" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā piedalījās arī aktieris Džonijs Deps.

Aizvadītais gads Depa dzīvē bija smags. Izjuka viņa laulība ar aktrisi Amberu Hērdu, bet aktiera vārds tika izvazāts pa dubļiem – viņu apvainoja vardarbībā, pārmērīgā alkohola un citu apreibinošu vielu lietošanā un citos grēkos.

Pats Deps gan turējās kā īsts vīrs un netīrajās spēlītēs neiesaistījās. Tagad, kāpjot uz "People's Choice Awards" balvu pasniegšanas ceremonijas skatuves pēc balvas, ko viņš saņēma kā iemīļotākā kino ikona, Deps nolēma izmantot gadījumu.

Kā norāda ārvalstu preses izdevumi, viņa ierašanās pasākumā bijusi pārsteigums, jo šī ir 14. "People's Choice Awards", ko viņš saņēma, un, tā kā pēc šķiršanās skandāla viņš no publiskiem burziņiem vairījies, neviens necerēja viņu ieraudzīt šajā ceremonijā.

"Es šovakar šeit ierados viena vienīga iemesla dēļ. Es ierados jūsu dēļ. To cilvēku dēļ, kuri gan labos, gan sliktos laikos iestājās par mani un ticēja man. Paldies," saviem faniem pateicās Deps un viņa runu pavadīja skaļas ovācijas.

Pēc pateicības vārdiem atbalstītājiem, kuri par viņu balsoja un ļāva šajā vakarā atrasties uz apbalvošanas ceremonijas skatuves, Deps, paceļot saņemto balvu pret debesīm, veltīja atvadu vārdus arī savai mātei, kura pērnā gada maijā aizgāja mūžībā.

"Parādi viņiem elli, Betija Sjū," aizgājēju pieminēja aktieris, kurš, kā jau steiguši atzīt viņa fani, izskatās atguvis formu un uzvarējis melno posmu savā dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!