Foto: Vida Press
Šonedēļ tapa zināms, ka realitātes šova "Apprentice" bijusī dalībniece Sammera Zervosa, kura jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu iepriekš apsūdzējusi par seksuālu uzmākšanos, iesniegusi tiesā prasību pret viņu par neslavas celšanu.

Zervosa savā prasībā norādījusi, ka Tramps ir "melis un sieviešu nīdējs", kurš sievietes ir "pazemojis un nomelnojis", kā arī melojot par savu rīcību.

Jāatzīmē, ka viņa ir viena no vairākām sievietēm, kuras pirms ASV prezidenta vēlēšanām Trampu apvainoja par seksuālu uzmākšanos – Zervosa stāstīja, ka incidents noticis 2007. gadā kādā viesnīcā Beverlihilsā.

Zervosa apgalvoja, ka viņa ieradusies uz darba pārrunām, savukārt Tramps viņai sācis uzmākties un čamdīt savas ģenitālijas.

Tramps, protams, šīs un citu sieviešu apsūdzības nodēvēja par safabricētām un piedraudēja, ka sievietes par šiem apgalvojumiem iesūdzēs tiesā. Līdz šim gan viņš to nav izdarījis.

Savukārt, kā vēsta ārzemju mediji, Zervosas šonedēļ iesniegtajā prasībā norādīts, ka Tramps, noliedzot viņas teikto, kā arī apsūdzot viņu un citas sievietes faktu safabricēšanā, ir cēlis neslavu.

Aizvadītajā gadā Zervosa Trampam pieprasīja atsaukt savus vārdus, bet viņš to nav izdarījis, un tas sievieti pamudinājis vērsties tiesā. "Tā kā Trampa kungs nav izplatījis atsaukumu, kā es pieprasīju, man nav palikusi cita alternatīva, kā iesūdzēt viņu, lai attaisnotu savu reputāciju," Losandželosas žurnālisti šonedēļ citējuši Zervosu.

Trampu seksuālos uzbrukumos apsūdzējušas vairāk nekā 10 sievietes, tomēr tiesā prasību iesniedza tikai viena un vēlāk tā tika atsaukta, jo apsūdzētāja nevēlējās atklāt savu identitāti.

Savukārt Zervosa paziņojusi, ka būtu gatava apturēt prasību pret Trampu, ja viņš atsauks savus paziņojumus un atzīs, ka uzmācies viņai.

Skandāla ietvaros tabloīdu ievērību izpelnījušies visnotaļ kārdinoši foto, kuros Zervosa iemūžināta 2015. gadā atvaļinājuma laikā ASV Virdžīnu salās – bildēs viņa pozē bikini un kleitā ar dziļu dekoltē izgriezumu, un Trampa nelabvēļi vīspnājuši, ka tik iespaidīgiem labumiem jebkuram vīrietim būtu grūti pretoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!