Foto: Privātais arhīvs/Sputnik/Scanpix
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un visvairāk apspriestajiem tematiem.

Tracis Krievijas šovbiznesā: Pugačova skandāla epicentrā

Foto: RIA Novosti/Sputnik/Scanpix
Negaidīti skaļa skandāla epicentrā nonākusi Krievijas estrādes dīva
Alla Pugačova
– pārpratuma dēļ publiski izskanēja, ka televīzijas skatītāji vairs nevēlas leģendāro mākslinieci redzēt Jaunā gada šovos, dīva uzmeta lūpu, bet virkne Pugačovas kolēģu metās dāmu aizstāvēt.

Lasīt vairāk

Latviešu trejmāsiņas-vegānes: mēs vēlamies palīdzēt cilvēkiem

Foto: Privātais arhīvs

Daudzi sociālo tīklu lietotāji labprāt publicē foto ar maltītēm vai video, kuros iemūžināti īpaši efektīvi vingrojumi. Plašajā veselīga dzīvesveida lapu vidū īpaši izceļas jaunpienācējas "Vegan Sisters" jeb "Vegānu māsas" – trīs latviešu māsiņas.

Lasīt vairāk

No sportiskas meitenes par profesionāli: Justīnes Apines stāsts

Foto: Privātais arhīvs

Jau ilgāku laiku starp Latvijas izteiksmīgākajām fitnesa daiļavām ir iemirdzējusies jauna personība – Justīne Apine. Viņa ir uztura speciāliste un fitnesa instruktore, kuras nākamais mērķis ir kļūt par profesionālu fitnesa treneri. Savā "Instagram" kontā Justīne dalās ar kārdinošām fitnesa fotogrāfijām, kurās izrāda slaido augumu un lunkanību.

Lasīt vairāk

Zināmi 'Eirovīzijas' atlases dalībnieki; piedalīsies arī Linda Leen

Foto: DELFI

Piektdien, 13. janvārī, beidzot tika paziņoti to 22 pašmāju izpildītāju un muzikālo apvienību vārdi, kuri Latvijas Televīzijas konkursā "Supernova" cīnīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā".

Lasīt vairāk

Foto: Spilgtākie kadri no dienas bez biksēm

Foto: Vida Press

Šogad jau 16. gadu pēc kārtas daudzviet pasaulē norisinājās pasākums "No Pants Subway Ride" (Diena bez biksēm metro), kad malu malās cilvēki vienās apakšbiksēs dodas braucienā ar sabiedrisko transportu.

Lasīt vairāk

Ieva Bondare atklāj savus laba izskata noslēpumus

Foto: Privātais arhīvs/Toms Norde

Māksliniece Ieva Bondare, kuru var uzskatīt par vienu no simpātiskākajām un šarmantākajām sievietēm Latvijā, neapmeklē kosmetologu, sejas ādu kopj tikai ar ūdeni, un labu izskatu iegūst nodarbojoties ar to, kas patīk. Ikdienā viņa savu ārējo veidolu uzlabo vien ar nedaudziem trikiem, un ir pārliecināta, ka skaistākais grims ir dabisks mirdzums acīs.

Lasīt vairāk

No sliņķes par fitnesa fanāti: divu bērnu māmiņas Stefānijas stāsts

Foto: Instagram.com/stephfitmum/

Kad šobrīd 29 gadus vecā divu bērnu māmiņa Stefānija Sanzo (attēlā) no Austrālijas bija jaunāka, viņa ienīda jebkādas fiziskās aktivitātes un no fitnesa zāles turējās pa gabalu. Savukārt šobrīd sports kļuvis par viņas iecienītāko nodarbi.

Lasīt vairāk

Foto: Izteiksmīgākie grimi un frizūras 'Zelta globusu' ceremonijā

Foto: Reuters/Scanpix/AFP/Scanpix

8. janvārī norisinājās ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonija, kurā sabiedrības uzmanību piesaistīja ne tikai laureātu paziņošana, bet arī ceremonijas viesu stils, frizūras un grims. Kā zvaigznes bija pucējušās šoreiz?

Lasīt vairāk

Ekskluzīvi video: 'Duets Sandra' uzstājas bez Sandras

Aizvadītajā nedēļas nogalē viena no karstākajām ballītēm valstī norisinājās Cēsu klubā "Fonoklubs", kur Nekvalitatīvās mūzikas nakts ietvaros uz skatuves kāpa arī leģendārā muzikālā apvienība "Duets Sandra".

Lasīt vairāk

Bērnība Baltajā namā: kā auga Obamas meitas

Foto: AFP/Scanpix

20. janvārī Baraks Obama noliks savas ASV prezidenta pilnvaras. Kopā ar viņu astoņus gadus Baltajā namā un starmešu gaismā pavadīja arī viņa sieva Mišela un meitas – Malija un Nataša.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!