Foto: Publicitātes foto

Cēsu pilsētas iedzīvotāju un viesu iecienītajā izklaides vietā "Fonoklubs" aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās jau par pastāvīgu tradīciju kļuvusī Nekvalitatīvās mūzikas nakts, kas ierasti izvērtās jestrā burziņā līdz pat rīta gaismai.

Šī bija jau astotā reize, kad "Fonokluba" radošā komanda pie sevis rīkoja, kā viņi paši to dēvē, "muzikālo orģiju" – Nekvalitatīvās mūzikas nakti, un arī šoreiz tās drosmīgajiem apmeklētājiem bija sarūpēta bagātīga programma.

Uz skatuves kāpa tādas apvienības kā "Brāļi Grautiņi", "Sems un prērijas kaucēji", Nekvalitatīvās mūzikas nakts veterāni "Kabanos", "Šmitmāsters" un citi, bet par pasākuma kulmināciju kļuva grupas "Duets Sandra" uzstāšanās.

Leģendārās apvienības priekšnesums "Fonoklubā" vēsturē ieies kā pirmā reize, kad kuplākam grupas fanu lokam bija iespēja klātienē novērtēt Andri Rogu – vīrieti, kurš vismaz pagaidām stājies līdzšinējās grupas līderes Sandras Brīnumas vietā.

Kā pirms pasākuma vēstīja kluba pārstāvji, Nekvalitatīvās mūzikas nakts astoņu gadu garumā ir kļuvusi par tradicionālu un neatņemamu "Fonokluba" programmas sastāvdaļu, pulcējot gan Latvijā zināmus, gan nezināmus māksliniekus, kuri ļauj vaļu dažādiem stiliem un savām slēptākajām muzikālajām fantāzijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!